Naša poznata pjevačica i bivša supruga pjevača Raste, Ana Nikolić je jedno vrijeme bila odlučila da se u potpunosti povuče sa javne scene i iz medija ali ipak koliko god da se trudi sakriti, o joj i njenoj muzici društvene mreže već daniima bruje, i gore od komentara. Nakon kratkog medijskog sukoba, koji je imala sa svojom kolegicom Milicom Pavlović, koji se prenio i na društvene mreže, sada su isplivale fotografije ove pjevačice, zbog koje se usijala društvena mreša Instagram .

Naime, ona je odlučila da osvježi svoj profil na toj društvenoj mreži svojim novim gfotografijama, na kojima se ona sređena od glave do pete, ni manje ni više, valja po podu. Pomenute objave su se ipak našle na meti osuda i kritika, a neki od njenih fanova su se zapitali da li je pjevačica u alkoholiziranom stanju.

„Al’ se upropasti žena, žalosno”, „Bude mi baš žao kada vidim kako neko sebe upropasti”, „Ana, trgni se, imaš dete, život može biti lep, nemoj ovo da radiš“, „Auuu Ana …trgni se ženo više, sve više i više vidim u tebi Ejmi Vajnhaus; ne znam da li te vidi porodica ali ako ne, s obzirom da imaš kćerku kod kuće, neko mora da reaguje da se dovedeš u red”, samo su neki od komentara zabrinutih fanova.

Ana Nikolić odgovorila na prozivke Milice Pavlović: U seoske priče se ne miješam

Ana je postavila i fotografiju na kojoj sjedi na podu u jednom hodniku, ispred vrata, dok joj je u rukama ci*areta. Ovaj njen potez našao je na mnoštvo osuda i okarakterisali ga kao degutantan, uzevši u obzir da živi sa ženskim djetetom. Ipak neki se nadaju da je ovo samo još jedna od indirektnih provokacija onima koji je ne vol i da razlog za zabrinutost ne postoji.

Preporučujemo