Naša najpoznatija pop pjevačica i Goca Tržan i njen izabranik Raša Novaković su se tačno prije sedam godina zavjetovali na vječnu ljubav jedno drugom. Tada, tom svečanom činnu prisustvoval su kumovi, mnogobrojna rodbina, kolege i prijatelji, a uprkos tome što je bilo jasno kao dan da su pjevačica i njen izabranik ludi jendo za drugim, niko im nije predviđao dug rok trajanja. Uprkos svim negativnim komentarima i prognozama, brak ove pjevačice i mladog bubnjara Raše postajao je vrmenom sve skladniji i stameniji, pa supružnici danas osim velike strasti, ljubavi i poštovanja mogu da se pohvale i skladom koji se rijetko viđa i obostranim razumijevanjem.


Istii za volju, tome svakako doprinosi i to što je njen suprug, Gocinu kćerku iz orvog braka koju je dobila sa Ivanom Marinkovićem prihvatio kao svoju, i nema problem s tim ako se nikada ne dogodi da mu Goca podari njegovo biološko dijete. Sve to u paketu ovaj bračni par čini nepobjedivim i još jačim.

Brak Goce Tržan i Raše Novakovića dočekao je sedmu godinu od vjenčanja pred matičarem, u julu prošle godine i pred Bogom su razmjenili bračne zavjete, a godišnjicu od svadbe pejvačica je svom izabraniku istoga dana čestitala dirljivom porukom.

-Mužu moj voljeni srećna nam sedma godišnjica. Ja ti od srca čestitam što si me izdržao sve ove godine (ukupno 11). Volim te – napisala je pop zvezda u opisu fotografije torte u obliku srca.

Preporučujemo