Javost ne prestaje da analizira svaki detalj sahrane kraljice Elizabete II , iako je već prošo nekoliko dana, ali je pod lupom javnosti ponajviše ponašanje najistaknutijih članova ove kraljevske porodice. Kako se da primjetiit interes javnosti ne prestaje zbog odnosa među članovima ove porodice, a posebno način na koji su se svi ophodili prema princu Hariju i Megan Markl, koji su se svojevremeno odrekli svih kraljevskih dužnosti i preselili se u Ameriku.

PROGOVORILA KEJT MIDLTON! POSLE VESTI O SVAĐI KEJT I MEGAN MARKL: princeze  neće dočekati Božić zajedno | Lifestyle | Vesti
Koliko britanska javnost nije naklonjena Megan jasno se vidi po diskretnim opaskama u zvaničnim medijima, pa čak i u televizijskim emisijama, ali i po različitim mimovima, fotografijama i komentarima na društvenim mrežama. Tako su na samoj sahrani kamere uspjele da uhvate Megan u nekoliko navrata sa suzama u očima, a ubrzo se upravo zbog toga našla na meti žestokih kritika. Malo je ko povjerovao da je riječ o iskrenoj reakciji, jer su je optužili za lažne suze i vrhunsku glumu.

Koliko vojvotkinje Kejt i Megan troše na garderobu
S druge strane, isplivala je fotografija Kejt Midlton sa sahrane na kojoj se smije dok razgovara s jednim od sveštenika, ali javnost je to ubrzo oprostila novopečenoj princezi od Velsa, te se ova situacija nije mnogo ni pominjala.

“Samo zamislite sramotu i haos da se Megan Markl pojavila na kraljičinoj sahrani i usudila se da se nasmije”, glasi rečenica koja kruži Instagramom i Tviterom.

Image
I zaista – da se Megan nasmijala tokom kraljičine sahrane bila bi praktično “razapeta” u javnosti, daleko gore nego što je to bila zbog suza, a Kejt bi bila slavljena čak i da je sebi tokom sahrane dala oduška i pustila poneku suzu.

Preporučujemo