Pjevačica Bebi Dol se unazad nekoliko mjeseci odlučila potpuno povući iz javnog života, jer se odlučila posvetiti njegovanju svoje bolesne majke, ali ipak ju je dodatno snašao još jedan problem. Naime, ova pjevačica je posljednjih nekoliko mjeseci u potpunosti posvećena zdravlju svoje majke Magdalene,a zatim se nakon toga razboljela i njena tetka.

– Situacija je dodatno zakomplikovalo pogoršanje zdravstvenog stanja njene tetke, zbog čega je prešla da živi kod nje. Vodeći računa o dve starije i bolesne žene, jureći svakodnevno sa jedne na drugu stranu grada, život joj je postao veoma haotičan – izjavio je izvor blizak pevačici za “Gloriju”.

Iako je Bebi Dol prošle godinu imala zakazane nastupe, sada je to morala da ostavi sve po strani, što se tiče njene finansijske situaicje. Ona se prije nekoliko godina udala za Amerikanca koji je inače srpskog porijekla Aleksu Todorovića, a potom je promjenila i ime, te je sad Danica Todorović.


– Dragana je ime koje mi je dato na rođenju po želji najboljeg prijatelja mog oca Dragana Pljakića. Ime Danica sam dobila na krštenju od sveštenika kada sam imala tri meseca. Kao Danica ili Dana sam bila poznata među mojim bliskim prijateljima. To ime je bilo kao neka šifra kada bismo jedni drugima govorili da se okupljamo kod mene. Todorović je prezime mog supruga koje sam prihvatila pre dve i po godine kada smo se venčali, iz poštovanja prema njegovom poreklu i dobroti – rekla je ona.

Bebi Dol progovorila o roditeljstvu: "Ne bih mu uradila ono što su meni moji roditelji” | Radio M
– On je rano ostao bez roditelja, a time i porodice. Za samo šest meseci izgubio je majku i oca, oboje zbog najteže bolesti, i želela sam da ovim činom pokažem njegovoj mami, ako nas vidi od nekud, da volim i poštujem njihovog sina. Uopšte se nisam dvoumila da li da budem Todorović, ma nisam ni trepnula – rekla je Bebi Dol.

Preporučujemo