Mnogi misle da poznatima nisu dozvoljene ni najmanje greške. Ipak, najveća zvijezda u Srbiji, ali i na cijelom Balkanu, Svetlana Ceca Ražnatović je dokazala, da je drugačije i da su im ipak dozvoljene greškke, bilo da jeslučajno ili namjerno. Ovoj se pjevačici za njenu karijeru dugu više od tri decenije nije dogodilo da ponese svoje kostime za nastup, ali sve do jednom.

Ima se može se: Ceca napustiIa Srbiju i sad uživa u 0vome nevjer0vatnom  luksuzu: Jedan dan na 0vome mjestu košta preko 1000 eura (Foto) -  supercarobnisvijet.com

Naime, da je shvatila i primjetila da je zaboravila da ponese kostime, uvidjela je kada je sletilau Banja Luku gdje je imala zakazan jedan nstaup. Tuje natala rpava drama, jer je već za nekoliko sati trebala da izađe na binu i da pjeeva za sve one, koji su stigi da je vide i da je slušaju. Naša pevačica je odlučila da odmah pozove svog zaposlenog i objasni mu situaciju u kojoj se našla i nije vidjela izlaz za situaciju kojanju je snašla.

Ja sam stigla u Banja Luku, ali Mile (Cecin zaposleni) mi nije spakovao kofer sa kostimima. U paklu sam i ne znam šta da radim. Molim te mi to reši, 100 hladnih znojeva me je oblilo jer ne znam šta da obučem večeras, a ni sutra – objasnila je Ceca situaciju svom zaposlenom Dejanu.

Koliko je bogata Ceca Ražnatović | Zabava | Zvijezde i tračevi

Brzom reakcijom, jednog od vojih zaposlenih, Dejana, koji je uspio da iz Beogada do Banja Luke u najraće mogućem roku dosttavi kostime za nastup ove pjevačice, Ceca je ipak uspjela da se scenski obučena tačno na vrijeme pojavi pred publikom, u zakazano vrijeme. Da se ovakva situacija najpoznatijoj balkanskoj zvijezdi nikada nije dogodila potvrdila je i njena kćerka Anastasja Ražnatović.


– Desilo joj je prvi put u životu da je zaboravila kostim za nastup. Svi smo bili frapirani jer se to njoj zaista nikada nije desilo – prokomentarisala je Anastasija.

Preporučujemo