Psihijatar Jovan Mairć već godinama ne prestaje da šokira javnost svojim problematičnim izjavama, a stavovi koje on zastupa su puni netolerancije i nepoštivanja. Napomenut ćemo samo neke od njegovih bizarnih izjava zbog kojih danima nakon toga nismo mogli da dođemo sebi i od kojih smo ostali u šoku.

On je prije dvije godine, pored svoje oblasti postao stručnjak i za “sajber-pros**tuciju”. Marić je tom prilikom isričao kako su ga angažovali ljudi koji se bave internet zabavom za odrasle kako bi naučio djevojke iz njihovih agencija kako da pred muškarcima uzdišu, da ih zavode , ali i kako da ih pohvale, ne bi li krhki muški ego bio zadovoljen.

ŽENA POSLE 50 GODINA NIJE NI ZA ŠTA: Psihijatar Jovan Marić ŠOKIRA izjavama  kojih se i
Ipak tu nije stao. On je prilikom jednog gostvanja u jednoj televizijskoj emisiji u jutarnjem programu ispričao vic o veičini muškog i ženskog po*nog organa. Tom priliko je rekao da žene u šestoj decenji života ne služe ni za što ovom društvu.

Marić u raspravi sa Ruškom Jakić i glumicom Mirkom Vasiljević u jutarnjem programu zauzeo je jasan stav da žene previše pričaju, da muškarci to ne mogu da trpe i da kad mentalno jača žena ga pobjedi on joj udari šamar.

OPALI ŠAMAR ŽENI KOJA PREVIŠE PRIČA! Ovim izjavama PSIHIJATAR Jovan MARIĆ  izazvao je GNJEV u javnosti: Poslije 50. ONE NISU NI ZA ŠTA —  Sarajevograd.org - Informativno zabavni portal

“Žena pobeđuje u verbalizacijama, muškarci ne voleći da budu pobeđeni, kažu ćuti, bre, kad ti kažem, a ona neće da ćuti… bla, bla, bla… i naravno muškarac iskoristi ono što mu je anatomija dala, to su snaga mišića ili zamahne… Drage dame, ne morate uvek da pobedite svoga partnera rečima! I dragi muškarci, nemojte da pokazujete svoje mišiće slabijim osobama, ali mentalno jačim ženama pokažite tako što ćete joj opaliti šamar”, rekao je Marić na još jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Preporučujemo