Naša pjevačiva Andreana Čekić je jednom prilikom u gostovanju u jednoj emisiji ispričala šta se sve dešavalo daleko ood očiju javosti u njenom braku sa Ivanom Miladinovićem. Ona je 2019. godine ispričala da ju je klavijaturista psihički maltretirao i da je s njom bio samo iz koristi, dok je kao ženu i suprugu nikada nije tretirao, kako je na svojevremeno rekla.


– Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao ku*ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti – počela je priču Andreana tada.


Ona je istakla tada da je Ivanu uvijek bio bitniji finansijski momenat i stabilnost, nego ona kao njegova supruga i žena. Andreana je priznala da je ona bio inicijator njihovog razvoda, gdje ju je on molio da se predomisli i kada mu je rekla da je našla novog.


– Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama, psihičkog terora koji sam pomenula, takimičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog. Mesecima posle moje odluke molio me je da se predomislim, da pokušamo ponovo, čak i onda kada sam mu rekla da imam nekoga i da sam srećna u novoj vezi. Pošto nisam želela da mu se vratim, proradila je sujeta, pa je odlučio da mi napravi pakao – rekla je Čekićka u svojoj ispovjesti prije 3 godine.

Preporučujemo