Naša popularna pjevačica i najpoznatija snajka Srbije, Aleksandra Prijović je jedna od najtraženijih mladih pjevačica, pa tako redovno nastupa, a sada je priznala i da je postala umorna od poslovnih obaveza i da joj je već svega dosta.

– Konstantno nastupam, umorna sam malo od tog tempa, ali trudim se da se odmaram koliko mogu i da sve postignem. Već sam počela da radim na novom albumu, za sada su gotove tri pesme. Ne želim da žurim sa odabirom numera, mislim da ću tek za nekoliko meseci pronaći sve pesme koje mi odgovaraju i „leže“ – rekla je Aleksandra.

Aleksandra Prijović
Ona je priznala da je odupevljena numero koju je napisao i komponavao njen suprug Filip, koji joj je i velika podrška u svemu.

– Filip mi je ponovo napisao pesmu, oduševljena sam, čak smo svi zaplakali kada smo je čuli. Kada bih je uporedila sa numerom „Zvuk tišine“, koju je takođe on radio, moram priznati da je ova bolja. Mislim da je uspeo da nadmaši sam sebe i da će se ova pesma još više svideti publici – istakla je pjevačica.

 

Osim svih njenih poslovnih obaeza, ova pjevačica i dalje uspjeva da izgleda fenomenalno, a a sda je otkrila i da je tajna njene linije njena kontrolisana ishrana.

Filip Živojinović, Aleksandra Prijović

– Nisam ni na kakvim dijetama da bih bila vitka. Bila sam na režimu ishrane jedno vreme, a nakon toga prosto nemam potrebu za hranom kao ranije. Vrlo malo jedem, smanjio mi se apetit i zbog toga sam mršava. A malo jedem jer ne stižem – otkrila je Prijovićka.

Ona se trudi da što vie vreena provodi sa svojom majkom za koju je jako vezana i koja trenutno boravi kod nje u Beogradu, pa je jako često prati n njenim nastupima.

– Mama je trenutno kod nas u Beogradu. Nikada mi nije tražila da joj otpevam neku pesmu kada dođe na moj nastup, sve joj se sviđaju i nema posebnih želja. Ja zaista živim kao sav normalan svet i trudiću se da i ubuduće tako ostane – rekla je Aleksandra, i dodala da njena porodica s nestrpljenjem čeka novogodišnje praznike.Aleksandra Prijović

– Aleksandar još nije napisao pismo Deda Mrazu, ali verujem da će kao svako dete tražiti da mu donese što više igračaka i slatkiša – rekla je na kraju pjevačica. Ona je još i priznala da se bori protiv celulita, pa je priznala da joj je i sam Filip skreuo pažnju na to.

 

– Imam celulit, čak me i Filip opomene na to. Trudim se da rešim i taj problem. Sad sam mršava i to je jedina stvar koja mi smeta na telu – rekla je ona tada.

Preporučujemo