Aleksandar Zdravković, poznat i kao Aca, proživio je fascinantno putovanje života, rođen iz ljubavi između slavnih roditelja Toma Zdravkovića i Goce Zdravković. Sada živi u Torontu, gradu koji je igrao ključnu ulogu u životu njegovih roditelja. S očaravajućom genetskom baštinom, Aca ne samo da je izuzetno vješt u svom umjetničkom području, već i plamti strašću prema glazbi koja ga je odvela na put osnivanja vlastitog glazbenog studija u Torontu, gdje stvara svoje autorske pjesme.

Odrastajući u Torontu, Aca je dijelio život sa slavnim roditeljima, koji su iza sebe imali 18 godina braka prije nego što su se preselili u Srbiju 1978. godine. Njegova majka, Gordana, prisjeća se svakodnevnih izazova života s Tomom, gdje je glazba zauzimala središnje mjesto. Emocionalni utjecaj glazbe na Tomin život bio je dubok, a ta strast prema glazbi prenijeta je i na Ačin život.

Iako je Aca cijeli svoj život osjećao da bi formalno obrazovanje moglo poboljšati njegova postignuća, nikada nije tražio slavu. Za njega su ljubav i divljenje od ljudi oko njega bili najvažniji. Više od dvadeset godina Gordana i Aleksandar dijele život u Torontu, a Aca, nasljednik glazbenog gena, vodi vlastiti glazbeni studio fokusiran na produkciju elektronske glazbe.

Nakon prerane smrti Toma Zdravkovića, Aca je doživio proces otkrivanja značaja očevog naslijeđa. Iako je bio premlad u vrijeme očeve smrti, s vremenom je dublje razumio i cijenio doprinos koji je Tom dao glazbenoj industriji i životima ljudi. Njegova priča o odrastanju, izloženosti zrelim temama u mladosti i otkrivanju ljubavi kroz očeve pjesme dodatno oplemenjuje priču o jednom od najmlađih nasljednika glazbenog gena.

Preporučujemo