Brak je danas sve rjeđa društvena institucija, pa čak i među poznatim osobama na estradi. Seka Aleksić, poznata pjevačica, uspješno je uskladila estetiku i praktičnost u svom životu. Trenutno uživa u kvalitetnom vremenu s obitelji na moru, gdje ima nekoliko zakazanih nastupa. U nedavnom intervjuu za lokalni medij, Seka je otkrila da njezina djeca, Jovan i Jakov, još uvijek ne shvaćaju u potpunosti koliko je njihova majka poznata i priznata osoba.

Njezina djeca su jako povezana s njom i uvijek su na oprezu. Imaju određenu razinu kontrole nad njenim aktivnostima i inzistiraju na tome da aktivira kameru na svom telefonu kako bi mogli pratiti gdje se nalazi. Najstariji sin je već svjestan situacije i prepoznaje majčinu popularnost. Njihovo ponašanje postaje čudno kad god se Seka fotografira s drugim ljudima; pokušavaju razumjeti ovu aktivnost. Seka priznaje da joj kućanstvo često bude u neredu zbog nedostatka vremena za obavljanje kućanskih obaveza. S obzirom na to da je često na turnejama i putovanjima, otkrila je da se svaki dan nađe u drugom gradu.

Pjevačica također izražava nezadovoljstvo svojim vanjskim izgledom. Kao i mnoge žene, uvijek ima želju za poboljšanjem i teži savršenstvu. Ova karakteristika proizlazi iz uvjerenja da uvijek postoji prostor za napredak i stalna potraga za područjima koja se mogu unaprijediti.

U nedavnoj izjavi, Seka Aleksić je skrenula pažnju na sve veći broj razvoda među poznatim osobama i izrazila uvjerenje da je pandemija značajno utjecala na međuljudske odnose. Pjevačica je sugerirala da bi nedostatak vremena za kvalitetno provođenje s voljenima mogao biti jedan od razloga za ovu situaciju. Na pitanje je li s suprugom Veljkom Piljikićem doživjela ikakve bračne izazove, potvrdno je odgovorila: “Nisam svjesna koncepta ‘bračne krize’.”Seka Aleksić i dalje nastavlja svoju uspješnu karijeru, ali također posvećuje pažnju obitelji i trudi se održavati balans između profesionalnog i privatnog života.

Preporučujemo