Naš popularni pjevač, Era Ojdanić je oduvijek važio za miljenika među pripadnicama ljepšeg i nježnijeg pola, a njegov pozitivan stav i vedar duh je ključ uspjeha kada je osvajanje dama u pitanju.

ERA OJDANIĆ: Sanjao sam pokojnu ženu, zove me kod nje - Express
– Žene se lože na moj šarm, na moju harizmu i pozitivnu energiju. Barem je tako bilo do sada, e šta će biti posle ove zlatne plakete koju sam dobio, videćemo…- rekao je Era sa osmijehom.

Era Ojdanić već godinama unaazd važi za najvećeg švalera na našoj estradi, mada se ipak uvijek nađu oni koji misle da su to samo ustvari pjevačke lovačke priče.

Era Ojdanić
– Ma to su teški lažovi! Ja sam od prvog dana veliki ljubimac lepih i zgodnih devojaka i žena, oni to znaju nego su ljubomorni. Nikada nisu mogli da uhvate i da smuvaju ribu koju sam ja. Jedina konkurencija mi je bio moj saborac, pokojni Bora Drljača. Na onu na koju ja krenem čim se on pojavi, skine mi je – otkrio je pevač, a zatim priznao da mu izuzetno nedostaju druženja sa kolegama kakva su nekada postojala.

– Nema više tog druženja i tih sedeljki, pijanki, ni te muzike koja bi mogla da te zazdrži do ranih jutarnjih časova, ali ja se ne dam – poručio je sigurno Ojdanić, a mnogi su se iznenadili zbog izjave da nikada nije bio u ljubavnom odnosu sa koleginicom.

Era Ojdanić
Iako će se mnogi vjerovatno iznenadizi i neće povjerovati, on je otkrio da nikada nije bio ni sa jednom svojom koleginicom u ljubavnom odnosu.

-Ja moje koleginice iziuzetno cenim i poštujem. Nikada nisam pokušao, niti mi je palo na pamet njih da muvam- priznao je Era.

Preporučujemo