Policija iz Hrvatske je jučer u poslijepodnevnim satima, izašla sa sopštenjem da je u mjestu Dubrovčak Lijevi oko 14 sati u Savi pronađeno tijelo njima nepoznate žene , a korisnici svih ruštvenih mreža sujako brzo počeli da komentarišu i sumnjanju kako je moguće da se radi o tijelu Marijane Seifert, inače bivše pobjednice Velikog brata, koja se vodi kao nestala od 27. aprila, kada je u u noći iz svog doma nestala,a tu je živjela sa svojim suprugom i djecom.image

– U kontaktu smo s policijom, a sutra će se znati više. Nisu mogli da nam kažu više detalja tako da ne znam ni u kakvoj je odeći pronađena ta ženska osoba i da li bi to mogla biti Marijana – izjavio je Marijanin otac Ivo Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

 

Kada su ga novinari upitali da li su članovi njegove porodice dali uzorke krvi zbog postojanja mogućnosti rada DNK analize, otav nestale Marijene, Ivo Kovačević je rekao da nisu, ali da će vrlo rado dati, ako zaa tim bude bilo potrebe.

image
– Daćemo sve što treba! Pred našom porodicom je još jedna besana i neizvesna noć. Samo želimo da se ova agonija što pre završi, teško je ovako živeti – kazao je Kovačević.

 

Ponovio je i kako će ove ili početkom iduće sedmice ići u Zagreb kako bi prosvjedovao ispred policijske stanice u Krugama koja istražuje slučaj njegove kćeri jer nije zadovoljan kako to rade.

image
– Žalosno je da za mene, 30 postotnog hrvatskog ratnog invalida, nadležne institucije nemaju sluha. Evo, ovim putem najavljujem da ću uskoro doći štrajkati i kampirati dan i noć ispred policijske stanice. Ponijet ću sa sobom vreću za spavanje i biti tamo sve dok mi se ne kaže prava istina – rekao je Ivo prošle sedmice.

Preporučujemo