Snežana Babić Sneki, popularna pevačica čiji je privatni život decenijama intrigirao javnost, delila je sa svojom publikom trenutke ličnih izazova i emocionalnih turbulencija. Nakon završetka sedmogodišnjeg braka sa Radomirom Stojanovićem 2009. godine, Sneki je svoj privatni život odlučila zadržati pod velom tajne. Međutim, nedavno je pružila uvid u svoje emotivno iskustvo kroz razgovor sa medijima.

Razvod, kako je Sneki istakla, nije lak proces, a o toj bolnoj tački u svom životu govorila je jednom prilikom za “Kurir”. Pevačica je podelila svoje osećaje, naglašavajući da razvod nije nešto s čim je lako izaći na kraj, ali je izrazila zahvalnost publici, muzici i pesmi kao ključnim elementima koji su joj pomogli da prevaziđe teške trenutke.

“Snežana, nemoj da plačeš”, kaže sebi u noćima kada su suze neizbežne. Ipak, Sneki priznaje da emocije ponekad preplavljuju, ističući da je sasvim prirodno dozvoliti sebi da osetite i izrazite tugu. Suočavanje s bolom, kako kaže, sastavni je deo procesa ozdravljenja. “Morate da se isplačete, izračunate… možda da se istrčite i onda sebi kažete ‘Sad je dosta, da vidim gde sam. Na koji način ja rešavam taj problem, da ne oštetim moj kodeks ponašanja, ljude oko sebe i da sebi napravim prolaz, nevezano da li je u pitanju posao ili ljubav”, izjavila je Sneki u razgovoru za Hype tv.

Njene iskrene reči odražavaju duboke emocije i hrabrost da se suoči sa stvarnošću. Javna ličnost koja je decenijama izgradila svoj muzički identitet i privukla pažnju publike sada otvoreno deli i svoju ljudsku stranu. Sneki, uprkos izazovima, zadržava veru u brak i zajedništvo, pružajući podršku mlađim generacijama koje veruju u snagu ljubavi i povezanosti.

Ovaj intimni uvid u Snekin život dodatno približava njenu priču publici, stvarajući vezu između izvođača i obožavalaca koja ide izvan svetla reflektora. Sneki ostaje simbol ne samo muzičke scene, već i životne autentičnosti, nudeći primer hrabrosti i otvorenosti u suočavanju s životnim nedaćama.

Preporučujemo