Naš popularni 3. godišnji pjevač, Aca lukas i dan danas slovi za jednog od najvećih šarmera na našoj javnoj sceni, ali kako je i sam priznao ni najmamje nije dobar u dijeljenju savjeta kada je ljubav u pitanju. Razlog zbog čega je tako on smatra što iza sebe ima tri propala braka. Aca Lukas je za domaće medije odlučio da otkrije šta ga to uvijek šarmira kod žena i na što pada kada je u pitanju ljepši pol.

 

“Nikad nisam znao taj odgovor. Mora biti lijepa, ali i pametna. Može biti pametna, ali mora biti lijepa. Šalim se. Uvijek ima nešto što te privuče. Kada me pitaju s koliko sam žena bio, ja uvijek kažem: S puno manje nego što možeš zamisliti. Ja mogu glumiti eksperta za žene, ali ja to stvarno nisam”, iskreno je rekao pjevač.

 

“Ja samo poštujem i volim žene. I mi muškarci sve što radimo, radimo zbog žena, radimo da bi nas voljele, a to malo tko smije priznati, ali to je stvarno tako. Kakav bi bio život bez žena?! Smiješan”, priznao je Aca.

Podsjećanja radi, on je nakon razvoda od supruge Sonje Vuksanović odlučio da preseli u stan na Voždovcu, dok su njegoa bivšasupruga i kćerka ostale da žive u porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi. Uzevši u obzir da je njegova bivša žena jako aktivna na društvenoj mreži Instagram, ona se ne libi da jako često objavi detalje iz svog doma. Ipak, njen omiljeni detalj u njenom domu je ogledalo, koje se nalazi dužc cijelog zida, pa se tako vidi cijeli dnevni boravak.

Aca Lukas je u svojoj knjizi do detalja opisao kako je izgledao njegov i Sonjin dio svađa.

Image

“Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, griješili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da se počeo vraćati stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. Pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam doma dolaziti pijan, drogiran. Aca u najgorem izdanju. I sve je polako počelo gubiti smisao. Nabrajala je u svađi što sam sve ja. Naše svađe bile su užasne. I to svađe pred djecom. Od deranja nam se pojave žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvaćamo svoj dio krivnje. Užasne rečenice. Volim je, a vrijeđam je. Kad sam htio krenuti, ona mi se unijela u lice. ‘Nećeš me udariti’. Pogan jezik čak i za razjarenu ženu”, napisao je Lukas i dodao da je tada priznao nepostojeću krivnju za obiteljsko nasilje i dobio godinu i pol dana, to jest uvjetno na tri godine.

Preporučujemo