Naša slavna pjevačica Jana Todorovič, otkad je zatvorila restoran koji je krenuo sa radom, malo prije nego je krenula pande*ija ko*ona vi*usa, a sada već unazad četiri mjeseca stoji katanac na istoom, dugo je razmišljala kojom unosnom djelatnošću da se krene baviti, pošto se očigledno u ugostiteljstvu nije proslavila. Nakon nekoog vremena odlučila je da se oproba u sve unosnijem biznisu sa malinama.


Naime, ona je kako domaći mediji saznaju nedavno kupila malinjak, nedalko od Arilja.

 

– Jana iz ugostiteljstva prelazi u poljoprivrednike! Iako je toliko uspešna i popularna kao pevačica, ona stalno ima potrebu da se ostvari u još nekom biznisu u koji će da ulaže novac. Tako je nedavno i rešila da pazari dva hektara zemljišta pod malinama i 60 ari placa – priča izvor blizak pevačici i otkriva detalje Janinog novog biznisa:

Jana Todorović zamalo doživjela peh u povratku sa nastupa!
– U pitanju su dve sorte ovog voća, koje je veoma traženo, jedna je najtraženija vilamet malina, a druga hertidž, koja uspeva i u plastenicima. Domaćin od kog je kupila već dobro uređene parcele više nije mogao finansijski da održava biznis, pa je želeo da proda imanje nekome ko može da ulaže novac.

Pjevačica Jana pokazala sestru: Objavila njenu fotografiju i uputila emotivnu poruku
Inače, ova naša pjevačica koja i sama jako dobro zarađuje, poznata je po tome što potiče iz jako imučne porodice. Kako su domaći mediji već pisali, njen svekar je odlučio da kupi cijeli sprat u jendoj zgradi u Beogradu na vodi. Ipak, ona ima stalnu potrebu da se dokazuje i sama kao privrednica, zato odluluje da se oprobava u raznim psolovima, pored onog svog primarnog, gdje ima veliku poršku svog supruga, koja joj mnogo znači.

Preporučujemo