Jedna od naših najpopularnijih pjevačica koja je već decenijama na muzičkoj sceni, Snežana Đurišić , ima karijeru na kojoj je mnogi mogu pozavidjeti. Osim svojim vokalnim sposovnostima, ona nikada nije drzgačije gradila svoju karijer. Ipak, ono što jako malo ljudi zna jeste to da je i njena majka, 73- godišnja Dara, također pjeva. Naša javnost je sada mogla da se uvjeri na koga je ova pjevačica povukla gene za muziku.

Ovo je majka Snežane-Đurišić

Naime, majka Snežane Đurišić se pojavila u emisiji “Nikad nije kasno”, gdje je otpjevala pjesmu ve behara i sve cveta”. Ona je iznenadila publiku znato mlađim izgledom u odnosu na godine koje ona ponosno nosi. U ovoj emisiji ju je bodrila njena kćerka Snežana, a majka Daara je ipak pokazala da je žena iz naroda, pa je tako bez truna treme izašla na scenu, kao da je tu već godinama, pa progvorila o svojoj kćerki pjevačici.

Majka Snežane Đurišić njena je najveća podrška, upoznajte Daru || Hello Magazin!

– Nisam išla ni u školu. Prvi razred završila sam kao odličan đak, drugi sam bila vrlodobra, treći dobra, četvrti sam ponavljala. U peti razred sam išla sve dok se nisam udala. Gajila sam decu i bila domaćica. Volela sam što moja ćerka peva i napreduje, a ja sam bila kod kuće.


Naša pjevačica je ponosno gledala svoju majku, dok je ona pričala, pa se tako i sama obratila i pomenula i svog oca koji je stajao u bekstejdžu i podržavao svoju suprugu.

– Privilegovana sam da imam žive roditelje, ovako duhovite i poštene ljude. Volela bih kada biste živeli večno – poručila im je Snežana i otkrila da njena majka, osim djece, unučića i praunučića, najviše voli Novaka Đokovića.

Preporučujemo