Jedna od naših najboljih i najatraktivnijih pjevačica današnjeg vremena, Aleksandra Prijović, danas je akivan vozač, a vozački ispit je Aleksandra položila neposredno prije nego što će ostati u drugom stanju, pa je tako odmah odlučila sebi kupiti automobil. Nije željela da ude skromna, pa je za sebe rekla da je odličan vozač, ali i otkrila je pravi li prekršaje na putevima, da li je imala okršaje sa policijom te da li joj i koliko pomaže to što je javna ličnost, kada ne postupa po propisima.

 

– Kasno sam položila, par meseci pre trudnoće. Kupila sam odmah auto i krenula sam da vozim i stalno sam želela da vozim. Međutim, ostala sam trudna i nisam uopšte želela da rizikujem tada i da vozim. Tako da sam tek posle porođaja nastavila i volim da vozim. Kažu da sam fenomenalna, ja nekako opušteno vozim, nisam od onih koji se približe volanu i budu zgrčeni. I drugi kažu da sam dobra – kaže Aleksandra.

Ona nije krila da je nekoliko puta imala blizak susret sa saobrćajnom policijom, dok je zadnji kod nje izazvao ogroman bijes i nervoza, pa je sa svojom publikom podjelila kako je to izgledalo.

Dvije osobe u jednom tijelu: Aleksandra Prijović prije i poslije svih plastičnih operacija! (Foto) | Ekskluziva.ba
Policija me je prvi put zaustavila pre jedno dve, tri nedelje, javila sam se na telefon. Nije mi bio spojen telefon na blutut kao što je uvek i javila sam se na telefon samo da kažem: „Ne mogu da pričam sada, čujemo se posle“, i samo što sam se javila, policija me je zaustavila – govori Aleksandra sada kroz smijeh.

Tom prilikom je dobila kaznu koju priznaje još nikada nije platila.

– Rekla sam: „Odmah piši“. Dešava se kada te neko prepozna ili voli tvoje pesme da te nekad i puste. Ja sam rekla: „Molim te mi napiši, zaslužila sam“. Stvarno je napisao kaznu. Još je nisam platila, zaboravila sam – kaže ona.

Njen suprug, Filip Živojinović i nije bas čessto viđen gost na njenim nastupima zbog svojih obaveza koje ima, a ona otkriva i kada nije sa njom, svoje slobodno vrijeme provodi sa njihovim sinom.

PREDSTAVLJALA SE POD UMJETNIČKIM IMENOM: Ovo je početak karijere Aleksandre Prijović! - Express
– Voli da dolazi na moje nastupe i nije mu dosadno. Sada bio na putu i vratio se prekjuče i uglavnom ga i nema jer po ceo dan nešto radi i ima sastanke, pa kad imam neki nastup blizu, on i krene. Uglavnom voli da ostane sa sinom. Zna da pohvali, ali on mi je najveći kritičar. Uvek nešto oko pesama, repertoar, pa me pita zašto nisi pevala neku pesmu koju mi je rekao. Uglavnom kaže: „To je trebalo da ubaciš u repertoar“, pa me oko toga kritikuje. Ali ga slušam i onda za sledeći put uradim tako kao što mi je rekao – kazala je Aleksandra Prijović.

Preporučujemo