Kako britanski mediji tvrde, supruga princa Harija, buntovna Megan Markl Megan Markl odlučila je da atraži razgovor sa svojim svekrom, kraljem Čarlsom III. Ona kako navode mediji ima namjeru da stane u kraj razdoru ove porodice, prije nego se sa svojim suprugom princem Harijem vrati u Kaliforniju, gdje oni trenutno žive.

POMIRENJE U KRALJEVSKOJ PORODICI? Princ Čarls pozvao HARIJA i MEGAN da dođu u POSETU, a onda
Naime, Nil Šon, koji je inače dopisnik za šoubiznis vijesti u tanmošnjim medijima, izjavila je da ima jako pouzdane i povjerljive informacije da je Megan Markl izrazila želju da se nasamo, jedan na jedan vidi sa novim kraljem, Čarlsom III. On tvrdi kako je Megan upravo tim povodom poslala pismo.

PRINC ČARLS BESAN NA MEGAN! Hoće i on da se slika za MEDIJE! Ne može da
Ovaj dopisnik za britanske medije je dodao da je Meganina trenutna želja da sredi i uredi poljuljane odnose sa kraljevskom porodicom, prije nego što se sa svojim suprugom vrati u Ameriku.

– Ona bi želela pre nego što se vrate u Kaliforniju da ima sastanak u četvoro oči sa kraljem Čarlsom III. Da, tako je, Megan i kralj Čarls jedan na jedan. Dobro ste čuli. To je veoma hrabar potez sa njene strane – rekao je Nil.

Također je odlučio da otkrije i dio sadržaja pisma, koje je Megan uputila novonastalom kralju Čarlsu.


– To je bila prilika da se ublaže napetu atmosferu, da se odvoji istina od laži i da se objasne neki od poteza koji su povučeni u poslednje dve godine. Morate se diviti samopouzdanju Megan Markl, šta god mislili o njoj – dodaje Šon.

Podsjećanja radi, od sahrane kraljice Elizabete II, glavna tema domaćih,a i svjetskih medija je kraljevska porodica i njihovi narušeni odnosi.

Preporučujemo