Da neke priče mogu da omekšaju i ona najjtvrđa srca do sada smo imalii priliku da se uvjerimo nebrojno puta. Neke su imali sretan, a neke manje sretan kraj. Jednu takvu priiču vam donosimo u današnjem članku, kojeg možete da pročitate u nastavku.


Naime, priča doktorice Maraget Mek Kolum je uspjela da omekša i najtvrđa srca koja postoje, jer priča o njenoj najvećoj ljubavi odjeknula je i stigla je mnogo dalje od zvukova koji se čuju u metro stanici, koju je posjećivala bez ijednog dana izostanka. Dokrorica Maraget i njen suprug Osvald su mogli da kažu slobodno da su najsretniji par u Londonu, jer kada je došao trenutak da jedno dugom kažu zbogom, jednoo d njih nije bilo sprmno to izreći.

PANIKA U LONDONU Evakuisana metro stanica, niko ne zna šta se dešava! - Informer
Dok je ona gradila karijeru kao ljekar opšte prakse, Osvald se profesionalno ostvario kao glumac koji pozajmljuje glas za reklame. Iako nije uspio da napravi karijeru u Holivudu redovni posjetioci londonske metro stanice Embakment svaki dan su mogli da čuju njegov glas koji bi im davao znak da voz prilazi stanici.

10 najprometnijih metroa na svetu
Nakon Osvaldove sm*ti koja ga je zadesila 2007. godine, ova neutješna doktorica je svaki dan stajala na stajalištu Embakment, samo iz jednog razloga, kako bi čula glas svog voljenog i nikada prežaljenog pokojno supruga Osvalda. Punih pet godina, bez obzira na vremenske uslove i njeno zravstveno stanje, koje je bilo vidno narušeno nakon njegovog odlaska, ova starica je dolazila i slušala kako njen Osvald daje znak da se voz polako približava, i ništa nije moglo da je zaustavi da bi došla.

Video možete pogledati OVDJE

Preporučujemo