Bosanska poznata spisateljica, Razija Čolaković već neko vrijeme privlači veliku pažnju na društvenim objavam sa svojim oštrim stavovima, kao i velikim i zanimljivim smislom za humor. Nakon što je odlučila da ojavio zanimljiv video snimak, na kojem se da vidjeti kako pleše, ona se našla u žiži javnosti.

Razija Čolaković: Bezbroj puta sam osjetila okrutni bič ljubomore i zavisti - Azra Magazin
“Prošli put ste me kritikovali, pa sam se ovaj put potrudila da naučim nove pokrete”, napisala je Razija uz video.

 

Naime, ispod videa su se mogli pročitati razni komentari, koja je ova spisateljica dobijala na njenim društvenim mrežama,a status na njenom Fejsbuk profilu koji je osvanuo nedavno je sve ostavio bez teksta i napravio veliku pometnju u tamošnjoj javnosti i medijima, i nikome  nije bilo jasno o čemu se radi.

Razija Čolaković: Taj dan sam došla kući, mama leži modra i natečena, babo je opet istukao

“Eto uspeli ste, dušmani. Ostavio me muž zbog vaših komentara. Upravo smo se dogovorili oko sporazumnog razvoda. Sada slobodno okrenite jagnje na ražnju. Mislim da vam nisam više pretnja. Svi problemi u državi su rešeni. Dobro se proveselite, danas i vi zapevajte i zaigrajte”, napisala je Razija Čolaković na Fejsbuku.

Razija Čolaković Raza: Od surovih životnih okolnosti do poznate javne ličnosti

“Da si se bavila mužem, a ne internetom, sigurno te ne bi ostavio”, “Ostavio te kada je pogledao onaj drmo*uz od neki dan”, “Plešeš li na privatnim zabavama, pitam za druga”, “Jesi se razbacala ko đubre po njivi, neka te ostavio”, samo su bili neki od komentara koje je ova spisateljica dobijala na račun svog plesa. Tamošnji portali su naveli da su kontaktirali veoma poznatu spisateljicu u Bosni i Hercegovini povodom ovog komentara i da je ona rekla da je riječ o šali, jer je komentari pratilaca zabavljaju.

Preporučujemo