Naša pjevačica Teodora Džehverović je odlučila da nakon dvije godine veze izgovori sudbonosno da košarkašu Ninu Čelebiću. Ona je željela da svadbu napravi do kraja ove godien, ali ipak nije stigla da sve organizuje kako je željela, pa će ona na ludi kamen stati vjerovano na proljeće sljedeće godine.

– Planiram svadbu! Ove godine neću stići da se udam jer su ostala još dva meseca, pa nemam dovoljno vremena da sve organizujem. Nino i ja smo u ozbiljnoj vezi i normalno je da pričamo o venčanju. Sklapamo kockice šta ćemo i kako ćemo, još ne mogu da otkrivam detalje… Još nemamo tačan datum, ali svadba će se sigurno desiti – priča Teodora, a na pitanje da li će se “udati na prazan stomak”, kratko odgovara: “Rano je za bebu”!

Ona je priznala da je pored svog partnera pronašla sve ono o čemu je maštala.


– Imam normalnog momka! Nino je za mene najdivniji muškarac na svetu, volela bih da budemo zajedno do kraja života! – kaže Teodora.

Čelebić se prošle godine preselio u Brazil zbog košarkaške karijere. Pošto su dugo bili razdvojeni, bilo je nagađanja da su raskinuli, ali Teodora tvrdi da njihova ljubav nikad nije bila na ispitu.Kad shvatiš da si REKAO DA: Dečko Teodore Džehverović objavio fotke sa VENČANJA || Story.rs

– Nino i ja smo neko vreme održavali vezu na daljinu i to je bio veliki izazov za nas. Čim se nas dvoje ne pojavimo zajedno na nekom javnom događaju, priča se da smo raskinuli! Ranije bih poludela, ali sam ojačala, više me ne pogađaju takve priče. Dese mi se momenti kada mi svega bude preko glave, mogu i ja nekad sama da izađem, imam i ja pravo da se napijem, da dam sebi oduška… Moj posao i život su turbulentni, ranije sam se opterećivala svime, ali sam napokon shvatila da ne mogu o svemu sama da odlučujem, to nije zdravo. Sada se trudim da imam dovoljno slobodnog vremena samo za sebe – iskrena je pop zvijezda.

Preporučujemo