Pevačica Andreana Čekić je odlučila progovoriti u vezi s aktuelnim događajem koji se tiče Selme Bajrami, a koji je postao predmet intenzivnih razgovora.Nedavno je Selma simbolično gestikulirala dvoglavim orlom, simbolom koji pojedinci povezuju s velikom Albanijom, a Čekićeva ne krije svoje mišljenje o ovom pitanju.

Što se tiče postupka Selme Bajrami, smatram da nije u redu zabranjivati bilo kome ulazak u državu, kako se to trenutno diskutuje. Ja lično podržavam ljubav, a svi mi imamo različite običaje, simbole, zastave, pesme i sl., koje volimo ili ne volimo. Ljudi, dopustite svakome da radi što želi, nije kao da je počinila ozbiljan zločin! – naglasila je Čekićeva tokom razgovora pred našim kamerama. – Da li je ono što je uradila loše ili je opravdano predložiti zabranu ulaska u Srbiju? Pa, šta smo mi onda kao ljudi? Jesmo li bolji od drugih? Ne, nismo.

Ne slažem se čak ni s idejom zabrane za Jadranku Barjaktarović, kojoj je dugotrajno uskraćen ulazak u Srbiju, iskreno rečeno. Svako ima pravo raditi što želi – dodala je Andreana. – Kao umetnica, trudim se da biram pesme koje ne impliciraju na određenu naciju kako ne bih uvredila bilo koga, jer je moja publika raznolika. Moja publika obuhvata i Srbe, i Hrvate, i Muslimane… Nemam problema s nikim, nisam ih imala i ne planiram imati – zaključila je ona.

Preporučujemo