27-godišnja Nina Pantić se odlučila udati za Egipčanina Muhameda i ovaj sretni par trenutno žiiv u Beogradu. Ona je ispričala svoju neobičnu priču kako je upoznala i zavoljela svog izabranika. Naime, ona je otišla u Egipat da radi kao volonter. Na jednoj pijaci je upoznala Muhameda koji joj je kako ona kaže “bio krajnje antipatičan”. Tada nije ni slutila šta će se desiti.

Nina Pantić, Muhamed, Egipćanin
– Upoznali smo se pre pet godina kada sam ja otišla u Egipat da volontiram preko organizacije Aiesec i bukvalno smo se videli na jednoj pijaci slučajno. Razmenili smo par reči, a nakon toga se sreli još jednom i čak smo bili antipatični jedno drugom. Ja sam mislila da je on malo nadobudan, a on je mislio da sam ja površna i previše glasna. Nakon toga smo slučajno počeli da se dopisujemo preko instagrama, promenili ovo prvobitno mišljenje i bili (online) prijatelji.

Nina se nakon volontiranja vratila u svoj rodni grad, a onda sasvim slučajno ponovo otišla u Egipat.Beograđanka Nina se udala za Egipćanina Muhameda: Bio mi je antipatičan, a  onda se desilo ovo! Sad ga svi zovu Žika! | Ekskluziva.ba

– U nekom trenutku, a to je bila 2020. godine, sam nevezano za njega dobila priliku da živim u Egiptu i tada smo se zbližili i odlučili da budemo zajedno. Tako smo prvo bili zajedno u Egiptu i onda je on došao u Srbiju u avgustu prošle godine, i od tad smo ovde – priča Nina. Kako je rekla imaju ogromnu podršku rodtelja, a svekar i svekrva su joj sjajni.

Reakcija okoline je divna i Žiku, kako sad zovu Muhameda, svi zaista mnogo vole.

– Mnogi su mi rekli da “Ne možeš da ga ne voliš jer se uvek smeje – kaže Nina i dodaje kako su postali “popularni”:Nina otišla da volontira, pa se udala za Egipćanina Muhameda: "Bio mi je  antipatičan a onda se desio preokret" - Sad ga svi zovu Žika

– Na tiktoku, gde snimamo klipove su reakcije pomešane, i dobijamo dosta rasističkih komentara, iako je zaista znatno više pozitivnih komentara i ljudi koji nas podržavaju- uglavnom svi misle da je Shika presladak.

Srbija, kuća u predgrađu i idila kakvu priželjkuku – to su im planovi za budućnost.

Preporučujemo