Kćerka našeg nekadašnje zvijezde Nine Rešića, koja je i sama krenula očevim stopama, Sandra Rešić je osim pjevačice i rijaliti igrač. Ona je nedavno snimia i predstavila svoju novu pjesmu “Prerano” koja je postala naslušanija kko u našoj zemlji tako i u regionu i dalje je u trendingu i broji već oko 5 miliona pregleda. Sandra je gostovala u jednoj TW emisiji i progovoila je o novcu koji zarađuje, o karijeru, uspjehu, ali i onom što joj ipak najviše nedostaje.


Ona je ponosno potvrdila da je njena pjesma postala hit i ne krije sreću što je izabrala baš tu pjesmu. Kako kaže, mnogo joj je drago što su ljudi prepoznali pjesmu ” Prerano ” i što je toliko slušana. Ona navodi i da niko od pjevača ne može da zna koja će pjesma da postane toliki hit i koliko će biti slušana. Ona je zahvalna što su joj se nakon dugo vremena posložile neke kockice i što je upjela da dođe do mjesta gdje je sada.

Sandra Rešić nikad brutalnija: Moj otac je umro od alkohola, nije mi žao!  Ogorčena na nju! | Ekskluziva.ba
Na pitanje o njenom lutanju i traženju sebe kroz muzčku karijeru koliko joj je falio njen otc, ojevač Nno Rešić, Sandra je izjavila :

– Falio mi je, a fali mi i danas da mu postavim pitanje gde grešim ili šta radim pogrešno. On se u te stvari razumeo najbolje na svetu, a kao neko ko je meni bio najbliži, sigurno bi mogao da me ispravno posavetuje. Ipak je on bio jedna od najvećih zvezda u svoje vreme.

Također odlučila je da odgovori na pitanje da li bi vljela da u budućnosti uz njeno ime stoji samo prefiks pjevačica, ali ne i bivša učesnica rijalitija, Sandra je rekla da nema problem ni sa jednom ni sa drugom profesijom, i da je jako ponosna zapravo na sve što je uradila u svom životu. Kada je Sandra upitana od koje je profesije do sada u životu najviše zaradila ona je priznala sljedeće:

SANDRA REŠIĆ IMALA SAOBRAĆAJNU NEZGODU
– Na gomili i u jednom momentu definitivno od Zadruge, ali sam ukupno najviše zaradila od pevanja.

Preporučujemo