Vlada Perović, renomirani vlasnik nekadašnjeg slavnog beogradskog kluba “Duga”, predstavlja neprocjenjiv izvor uzbudljivih priča iz prošlih vremena. S entuzijazmom dijeli nevjerojatne anegdote o živopisnim događajima koji su se odvijali unutar tih legendarnih zidova. Posebno se ističe priča o dramatičnom sukobu između Miroslava Ilića i Halida Bešlića, poznatih izvođača narodne glazbe, koji se nije manifestirao kroz običan konflikt, već je predstavljao priliku za umjetnike da na hrabar način demonstriraju svoj talent i zarade poštovanje u prisustvu iznimno impresivne žene.

Ta fascinantna žena bila je nesumnjivo Suzana Mančić, koja je zračila nevjerojatnom ljepotom, energijom i karizmom, sposobnom da začara svakog muškarca svojom prisutnošću. Bila je česti gost u Vladinom klubu, čime se Perović s razumljivim ponosom dičio. Iako nije bio prisutan za vrijeme samog sukoba, Vlada je sa strašću opisao sve pojedinosti onoga što se tada dešavalo.

Sukob između Miroslava Ilića i Halida Bešlića dogodio se tijekom ranih devedesetih godina, a njihova žustroća nije poznavala granice. Prema dostupnim izvješćima, priznali su da su konzumirali alkohol, što je dodatno pojačalo napetost među njima. Miroslav, koji je bio poznat po svojim oscilacijama raspoloženja pod utjecajem alkohola, sukobio se s mirnijim Halidom. Iako nije došlo do tjelesnih ozljeda, ne manjka verbalne agresije, prolijevanja pića i naguravanja. U to vrijeme, takvi sukobi među muškarcima nisu bili rijetkost, pogotovo kad je u igri bila tako privlačna žena kao što je Suzana.

Vjerujte mi, tvrdim vam s punim uvjerenjem, Suzana nikada nije prstom dotakla alkohol. Bio sam njen bliski prijatelj tijekom mnogo godina i uvijek se suzdržavala od pića. Nakon što se drama stišala, Miroslav i Halid su odlučili nastaviti svoje alkoholno druženje u privatnosti, kako je Vlada sažeto opisao situaciju. Sudionici spora nisu željeli komentirati taj događaj, dok je sama Suzana izrazila svoju nesigurnost u vezi s pravim tijekom tih događaja.

Preporučujemo