Kako se karte sada više ne mogu naći u službenoj prodaji, oglasi su prepuni ponuda. Aleksandra Prijović će održati nevjerojatnih pet koncerata od 1. do 6. prosinca u zagrebačkoj Areni, a na jednoj od stranica posvećenih oglasima pojavile su se ponude koje su izazvale šok među Hrvatima.

Naime, karte za prva tri koncerta su rasprodane u rekordnom roku od 24 sata, dok je za četvrti koncert bilo potrebno malo više od 48 sati. Prije samo dva tjedna, i peti koncert je službeno rasprodan. S obzirom na nemogućnost nabavke karata putem službene prodaje, na oglasima su se pojavile ponude za sve one koji nisu uspjeli osigurati svoje ulaznice, a žele prisustvovati koncertu koji je privukao najveću pažnju u regiji u posljednjim godinama. Naime, na Index Oglasima su se pojavili oglasi gdje se jedna karta za koncert 2. prosinca prodaje za 100 eura.

Za posljednji, peti Prijin koncert, karta se prodaje čak za 20 eura više, točnije za 120 eura. Fanovi Aleksandre Prijović u Hrvatskoj čak su formirali Facebook grupu gdje ekipa kupuje i prodaje karte za koncert.

Preporučujemo