Jovana Nikolić stekla je medijsku prepoznatljivost putem svog učešća u rijalitiju “Farma”, gde je stupila u emotivnu vezu koja je kasnije kulminirala brakom sa popularnim pevačem Danijelom Alibabićem.Današnji izgled Jovane u potpunosti se razlikuje od onog koji je bila prepoznatljiv tokom učešća u rijalitiju. Sada se ističe po vatreno crvenoj kosi koja je postala njen prepoznatljiv vizuelni pečat.

Početak ljubavi između Jovane i Danijela datira iz 2013. godine kada su se zaljubili tokom boravka u rijalitiju, a kasnije su odlučili zakoračiti u bračne vode. Nažalost, njihova idila nije potrajala, te je nakon svega tri meseca došlo do burnog kraja. Njihov brak je bio predmet medijske pažnje kako tokom romantične faze, tako i tokom bolnog razvoda, koji je ostao zapamćen po kontroverznim izjavama. Posebno se ističe Jovanina izjava o tome kako nije imala dovoljno novca za obroke pa su se svakodnevno snalazili sa sendvičima.

Nakon razvoda, Jovana Nikolić se povukla iz javnog života, vratila u svoj rodni Niš, a zatim se ponovno preselila u Beograd. Tamo je započela svoju karijeru u brzoj hrani, gde je bila pohvaljena kao predana radnica. Poslednje informacije o njoj ukazuju na to da je pronašla svoje istinsko pozivanje kao suvlasnica salona lepote zajedno sa svojom sestrom. Dok se Jovana bavi depilacijom, njena sestra Branislava se ističe u šminkanju i radu na noktima.

U međuvremenu, Danijel Alibabić je pronašao sreću u braku i postao otac dvoje dece. Ipak, o svom prethodnom braku sa Jovanom ne želi javno govoriti, izražavajući stid zbog te veze. Pevač je nakon razvoda jednom prilikom izjavio da ga sramota što se njegovo ime povezuje s Jovanom i da je spreman suočiti se s njom pred sudom.Važno je napomenuti da je Jovana javno optužila Danijela za fizičko zlostavljanje i tvrdi da je on homoseksualac, dodatno oplemenjujući dramatični narativ njihovog propalog braka.

Preporučujemo