Mislim da je njen suprug bio svjestan da će ona napustiti njihov dom, i ja sam iznenađen zbog toga što se podigla tolika buka bez valjanog razloga – rekao nam je ukratko njen otac. Ana Petrović, dvadesetogodišnja stanovnica Zrenjanina, koja je nestala u noći između četvrtka i petka, napokon se obratila svojoj obitelji kako bi ih umirila svojim porukama, potvrđujući da je u redu i da se osjeća dobro. Dejan P., Anin otac, potvrdio je da je mlada majka uspjela uspostaviti kontakt i da se nalazi u dobrom stanju.

Iako je majka nestala bez traga u noći između četvrtka i petka, njena porodica sada može malo mirnije spavati, znajući da je ona sigurna. Očevidno je da je Anin suprug bio upoznat s njenim odlaskom, iako još uvijek nije jasno zašto se digla takva prašina bez razloga, kako je istakao Dejan P. u izjavi za Blic.

Kao podsjetnik, Ana Petrović, dvadesetogodišnjakinja iz Zrenjanina, nestala je u Beogradu u noći između četvrtka i petka, oko dva sata iza ponoći. Kako je objasnila njena sestra od ujaka, Ana već četiri godine živi u Kaluđerici. Policija je obaviještena o njenom nestanku, ali još uvijek nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka, osim što je sa sobom ponijela roze ranac. Sestra je izjavila za redakciju Telegraf.rs da se ovo nikada prije nije dogodilo i da je Ana izuzetno vezana za svoje godinu i pol staro dijete.

Obitelj je očajnički pokušavala stupiti u kontakt s Anom, no ona se nije javljala na telefon. Prema njenim riječima, Anin mobilni telefon bio je isključen tijekom cijelog vremena njenog nestanka, osim što su primijetili da je bio uključen na nekoliko sekundi oko 6 sati ujutro.

Preporučujemo