Kako je glumac Lazar Ristovski proslavio svoj 71. rođendan, njegova partnerka, koleginica Anica Lazić, odlučila je da podeli dirljivu poruku sa svojim osećanjima prema njemu. Njihova razlika u godinama, koja iznosi čak 39 godina, već je izazivala mnogo pažnje u javnosti, ali Anica je hrabro izrazila svoju ljubav i divljenje prema Lazaru.

U svojoj poruci, Anica je istakla duboku povezanost koju oseća prema Lazaru. Opisala ga je kao nekog ko je poslat od Boga da pomogne na Zemlji, kao velikog umetnika, optimistu, i zaštitnika. Njene reči odražavaju duboko poštovanje i divljenje prema Lazaru, a istovremeno oslikavaju snažnu emotivnu povezanost koju dele.

Ova javna izjava Anice i podrška koju je dobila od brojnih ljudi, uključujući i poznatu modnu kreatorku Vericu Rakočević i njenog partnera Veljka Kuzmančevića, naglašava univerzalnu prirodu ljubavi i odnos koji se ne može meriti brojem godina. Njihove reči podsećaju nas na lepotu i snagu ljubavi koja može prevazići sve prepreke i doneti sreću u životu.

I dok se i dalje komentariše njihova veza zbog razlike u godinama, ovakve javne izjave ljubavi pokazuju da je prava ljubav mnogo dublja od površinskih aspekata i da je ona nešto što se ne može meriti brojem godina.

Preporučujemo