Par se upoznao na jednom spektakularnom događaju u prelepom Nemačkom, a legendarni pevač Mile Kitić ističe da ga je Marta Savić osvojila u trenu svojim neodoljivim šarmom, izražajnim govorom i dubokom osobnošću. Osim toga, nije mogao da odoli njenom izuzetnom fizičkom izgledu.

Marta je nedavno pokazala svoju pravu stranu! Kada smo se prvi put sreli, bila je tiha, smirena, suzdržana i mudra… Imala je svega 21 godinu, dok sam ja bio stariji od nje čak 14 godina. Pre Marte, imao sam jedan brak iza sebe. Marta me osvojila svojim briljantnim razgovorom, inteligencijom i načinom razmišljanja koji mi se izuzetno dopao – izjavio je Mile, naglašavajući da se zaljubljivanje dogodilo tek kasnije, jer je tada bio okružen mnogim prelepim ženama.- Nisam se zaljubio na prvi pogled jer sam imao mnogo prilika i bilo je žena koliko god želiš! Ona je živela u Nemačkoj, dok sam ja tamo odlazio da nastupam, pa smo se postepeno zbližili.

Kasnije je Marta počela dolaziti u Srbiju, a ja sam je upoznao sa “Južnim vetrom”, gde je snimila nekoliko pesama – ispričao je Mile u prošlosti.Mile je ranije često isticao da je Marta stavila svoju karijeru po strani kako bi podržala njegovu. Iako su se često pojavljivale glasine o problemima u njihovom braku, Mile je uvek snažno negirao takve tvrdnje i isticao da imaju otvoren odnos.- Blagosloveni smo rođenjem divnog deteta.

Obično se stvaraju problemi kada su oba partnera u muzičkoj industriji, ali mi nismo doživeli takve poteškoće. Oboje smo bili upućeni u sve aspekte ovog posla. Napisano je mnogo neistina o nama. Bezbroj puta sam čitao da se razvodimo, ali to nema nikakve veze sa stvarnošću. Nikada se nismo sukobili oko pitanja gde je ko, šta radi i kako – dodao je ovaj vrhunski pevač.

Preporučujemo