Majka Milice Pavlović duboko žali zbog svojih postupaka u svojoj mladosti. Milica Pavlović proslavila je svoj 32. rođendan u mjesecu augustu, a samo dva dana kasnije objavljen je njen duet sa Jelenom Karleušom pod nazivom “Mašala”. Tradicionalno, svake godine 11. augusta, pevačica organizuje svoju rođendansku proslavu u bijeloj odeći, okupljajući mnoge kolege, prijatelje i članove porodice da zajedno proslave ovaj poseban dan. Međutim, nažalost, njeni najbliži nisu prisustvovali ovom događaju.

Milica nikada nije skrivala svoj privatni život od javnosti. Poznato je da je odrasla na selu u okolini Leskovca pored svojih bake i deke, budući da su joj roditelji radili i živjeli u Švajcarskoj, te su je poslali da odrasta u očevom rodnom kraju. Nažalost, njeni roditelji su se razveli, a od tada je njena majka veoma retko imala priliku da vidi svoju ćerku. Ova tema godinama intrigira javnost.

Milica je jednom prilikom otkrila da nije u kontaktu sa svojom majkom i da je nije vidjela više od deset godina. Čak je imala priliku da je jednom ugleda izdaleka, ali to je bilo sve što su jedna drugoj mogle pružiti. Milica je istakla da je od malih nogu naučila da bude borac, da veruje u sebe i da preuzme odgovornost za svoje odluke.

Postojale su razne priče o razlozima razdvojenosti između Milice i njene majke. Neki su tvrdili da je majka napustila Milicu, dok su drugi sugerisali da je njen tadašnji suprug zlostavljao, prisiljavajući je da pobjegne, ali nije mogla povesti svoju ćerku sa sobom.

Jedan od komšija je izjavio da su Mirjana i njen suprug Dragoslav (Miličin otac) nekada radili u Švajcarskoj. Kada je Milica imala samo tri meseca, ostavili su je kod svojih baka i deke i vratili se u Švajcarsku radi posla. Nekoliko godina su živjeli zajedno, ali su se na kraju razveli, a Milica je ostala sa svojim bakama i dekama.

Iako postoje mnoge verzije priče, javnost nije imala prilike da čuje drugu stranu i sazna više o ovom slučaju. Navodno, prije nekoliko godina, majka Milice Pavlović je čestitala svojoj ćerki rođendan putem društvenih mreža, ali pomirenje još uvijek nije nastupilo.

Preporučujemo