Tokom proteklog vikenda imali smo priliku vidjeti razne scene u najpopularnijem rijaliti šou programu Zadruga. Prošlo je već dosta vremena od početka emitiranja šeste sezone i situacija postaje sve napetija, svakako da su i neki od ukućana vjerovatno poželjeli slobodu i zasigurno su se zasitili polja u Šimanovcima.

Bliže nam se blagdani i novogodišnja noć, a u kući se već osjeća praznična euforija i zadrugari priželjkuju da vide da li će im produkcija prirediti neko iznenađenje, jer se Mitrović nedavno oglasio i najavio veliki spektakl. Na društvenim mrežama, krenula su razna nagađanja o tome šta Mitrović zapravo priprema, da li je to povratak nekog popularnog bivšeg Zadrugara, ili je ipak u pitanju neko drugo iznenađenje, ostaje da vidimo.

Mnogi su mišljenja, da će organizovati veliku žurku, na kojoj će pjevati jedna od naših najpoznatijih pjevačica sa estradne scene, međutim nisu željeli otkrivati previše detalja, kako bi javnost ostala iznenađena njihovim postupkom. Akcije u kući nikada ne izostaje, pogotovo otkada je Filip ušao, do sada je već priredio veliki broj svađa a protekli vikend obilježen je još jednom takvom sa Aleksandrom Nikolić.

Pri samom ulasku u rijaliti, uspio je osvojiti Milicu pa je zatim prešao na Aleksandru, izgleda da je ona počela gajiti neka osjećanja prema njemu međutim Filip i nije previše zainteresovan za to, barem kako smo mogli vidjeti. Kada je primjetio da se Aleksandra malo “ohladila”, prišao je Maji Marinković i krenuo sa svojim flertovanjem, što je zasigurno izazvalo osjećaj ljubomore kod Aleksandre.

Nešto kasnije, zavukao se u krevet kod Milice, jer je znao da mu ne može odoliti, Aleks je naprosto pošizila a već sutradan uslijedilo je pomirenje i mogli smo vidjeti novu akciju koja se desila u izolaciji. Aleks mu je počela nabrajati radi flertovanja sa drugim djevojkama, nazivala je raznim pogrdnim imenima a on ju je samo gledao i pokušavao pronaći opravdanja, kojima će oprati svoje postupke. Aleks mu je na kraju, naravno, povjerovala, pa su tako uslijedile i scene pod pokrivačem.

Preporučujemo