Šapčanin Ljuba Aličić, ugledni građanin ovog grada, ponosno je predstavio svoju impozantnu vilu, smještenu u samom srcu Šapca. Ova predivna građevina privlači poglede svojom iznimno raskošnom tamno ružičastom fasadom, a za njenu izgradnju je uloženo nevjerojatnih pola milijuna evra. Vila je bila oaza luksuza za Ljubu, njegovu voljenu suprugu Željanu i njihova dva sina. S druge strane, Ljubin sin Dejan, koji je preuzeo očevu strast za izgradnjom, odlučio je podići vlastitu kuću na drugom dijelu grada.

Unutar ove vile, raskoš se protezala na svakom koraku. Pozlaćeni detalji, umjetničke slike i antikviteti ukrašavali su zidove, stvarajući izvanredan ambijent. Sobe su odišle elegancijom zahvaljujući kombinaciji zlatnih i crvenih tonova, pružajući apsolutno luksuzno iskustvo. Ovdje se ne radi samo o luksuzu na lokalnoj sceni, već i na širem planu, jer ova vila je nosila titulu najskuplje kuće u Šapcu. Voditelj je imao privilegiju zaviriti u ovu pravu “kraljevsku rezidenciju” tijekom svoje posjete.

Ljuba Aličić se s posebnom nježnošću prisjetio svoje dugogodišnje supruge Željane, nazivajući je svojom životnom ljubavi. Istaknuo je koliko su sretni što imaju dvoje predivne djece i kako su usklađeni u svim aspektima života. Njegova supruga Željana, koja je s ponosom stajala uz njega, bila je ogromna podrška u njegovom životu, i Ljuba je s uvjerenjem istaknuo da je “Kuća na ženi.”

Njihova priča o ljubavi i zajedništvu zračila je kroz svaku izgovorenu riječ, a Ljuba je otkrio koliko su duboko povezani i koliko razumijevanja dijele. Prošli su kroz izazove mladosti i trenutke ljubomore, ali su zajedno nadišli sve prepreke i proslavili četiri desetljeća sretnog braka. Željana je potvrdila ovu predivnu priču, istaknuvši da između njih nikada nije bilo nesuglasica. Osim toga, opisala je Ljubu kao idealnog muža i oca. Sa šaljivim osmijehom je otkrila kako je odgovorna za uređenje interijera vile, objasnivši kako je svaki zlatni detalj pažljivo odabran. Osim toga, otkrili su kako su neke od kućnih dekoracija nabavili iz Amerike i držali ih kao prave dragocjenosti, dok su namještaj donijeli iz dalekog Egipta.

Preporučujemo