Dvije godine su prošle od prerane i tužne smrti istaknute kantautorice Marine Tucaković. Njen neočekivani odlazak ostavio je neizbrisiv trag ne samo u srcima njenih najbližih, već i u cijelom glazbenom svijetu. Marina je bila autorica mnogih pjesama koje su postale istinski hitovi, izvedeni od strane najrenomiranijih pjevača s Balkana. Njene melodiozne kreacije ostvarile su trajan utjecaj na glazbenu industriju, osvajajući vodeća mjesta na brojnim glazbenim top listama.

Nažalost, 14. rujna 2021. godine, svijet je izgubio još jednog cijenjenog umjetnika, srpskog skladatelja Dragišu Mišovića. Njegovo zdravlje narušeno je zbog COVID-19, što ga je brzo dovelo do Kliničkog bolničkog centra. Unatoč svim naporima medicinskog osoblja i postavljanju na respirator kako bi mu pomogli u disanju, Dragiša Mišović nažalost nije preživio.

U isto vrijeme, početkom 2018. godine, Marinu je pogodila dijagnoza malignog raka dojke, što je rezultiralo složenim kirurškim zahvatom. Unatoč svojoj hrabrosti i borbi protiv teške bolesti, na kraju je izgubila život, suočavajući se s neumoljivom prirodom svoje dugotrajne bolesti.Marina i njen sin Miloš Miša Radulović, koji je tragično preminuo prije 24 godine, sahranjeni su na Novom groblju u Beogradu. Otprilike 15 mjeseci nakon njihove sahrane, Miloš je također sahranjen, sada pored svoje majke i brata i sestre, nakon što je preminuo u Izraelu u 36. godini života.

Ceca Ražnatović, poznata pjevačica, na svom Instagram profilu odala je počast preminuloj Marini Tucaković i izrazila duboki utjecaj tog gubitka na njen život. Marina je zauzimala posebno mjesto u Cecilinom srcu, gotovo kao druga majka, a kako bi se dostojno oprostila od svoje dragocjene prijateljice, Ceca je izvela emotivan i dirljiv nastup. Taj nastup predstavljao je prekrasan i emotivan hommage osobi koja je igrala ključnu ulogu u oblikovanju Cecilinog scenskog identiteta i stvaranju snažnih tekstova koje ona s strašću izvodi na pozornici.

Preporučujemo