Željko i Milica Mitrović su na listi najmoćnijih u šoubiznisu i iza sebe ostavili mnoge vlasnike drugih televizija, producentskih kuća, estradne umjetnike, glumce, influensere i druge pripadnike šoubiznisa.

Imperija Željka Mitrovića vredi više miliona evra i čine je TV Pink, Pink M (u Crnoj Gori), Pink BH (u Bosni i Hercegovini), paket od 60 kablovskih kanala, izdavačka kuća „City Records“, avio-kompanija „Air Pink“, kompleks filmskih studija „Pink Films International“ (PFI), portal Pink.rs.

Kada je riječ o direktorki programa, glavnom i odgovornom uredniku zabavnog programa i suprugi Željka Mitrovića, Milici Mitrović, list Blic navodi da je ona jedna od ključnih figura u „Pink International Company“. Željko Mitrović je jednom prilikom izjavio da je Milica Veliki šef rijalitija i da bez nje televizija ne bi mogla da funkcioniše, kao i da ne bi imala uspjeh kakav sad ima.

Milica Mitrović, željko Mitrović
Milica Mitrović je rođena 1971. godine u Beogradu. S obzirom na to da rijetko daje intervjue srpskim medijima, o njenom privatnom životu prije udaje za Mitrovića se ne zna mnogo. Željko i Milica su se vjenčali u septembru 1995. godine. On iz braka sa bivšom pjevačicom Sonjom Mitrović Hani ima dvoje djece, sina i ćerku. Kako je u nekoliko navrata naveo, njegova bivša i sadašnja supruga su u vrlo dobrim odosima. Milica tada Pašić i Željko Mitrović upoznali su se tokom njegovog gostovanja na Trećem kanalu. Milica Pašić bila je voditeljka, a do poznanstva je došlo sasvim slučajno, kada je Željko gostovao u muzičkoj emisiji koju je ona tada vodila. Inače, Milica je tokom svoje novinarske karijere vodila emisije „Da li sam te već… video?”, „Folk top-lista“ i “Muzički spomenar”.

Željko i Milica Mitrović vjenčali su se prije više od dvije decenije. U braku su dobili i dvije ćerke. Milica je 1. marta 2000. godine rodila Kristinu, a samo godinu dana kasnije stigla je i druga ćerka, Andrea.

Veliku šeficu, kako je nazivaju zadrugari su kao mladu poznanici i prijatelji zvali ni manje ni više nego – Bambi. Iako je prva asocijacija na to trapavost, Milica je taj nadimak dobila zbog prelijepih krupnih očiju. A sada je jedna fotografija zapalila mreže! Ova fotografija je pokazatelj da samo ljubav i porodica mogu sve, budući da su oni danas toliko moćni i bogati! Milica je na svom Instagramu objavila prije izvjesnog vremena fotografiju sa početka njihove veze, kada su bili dosta mlađi i kada Željko nije imao isti imidž kao sada.

Milica Mitrović

Njihovi pratioci su im dali mnogo pozitivnih komentara na račun izgleda koji se godinama ne mijenja, te oboje izgledaju odlčno, pogotovo Milica!

Uz svog supruga, posvećena je i humanitarnom radu, kako zbog oprosta dugova nekih zadrugara koji ih ne ispoštuju pa napuste rijaliti, tako i zbog velikodušne pomoći djeci iz „Centra za zaštitu odojčadi, djece i omladine“ iz Zvečanske.

Preporučujemo