Saglasno Feng Šui načelima, pre nego što zakoračimo u Novu godinu, preporučljivo je u dom uneti određene stvari koje navodno doprinose prosperitetu i blagostanju. Sa još trideset dana pred nama do dočeka Nove godine, ovo su predmeti koje biste trebali ubaciti u svoj dom, kako biste privukli pozitivnu energiju:

  1. Bogatstvo u Frižideru

Važno je da vaš frižider bude ispunjen raznovrsnom hranom koja simbolizuje obilje. Sveže povrće, kuvana jela, jogurt, mleko i sir su dobrodošli gosti u vašem frižideru.

  1. Energetski Citrusi

Zlatna nijansa citrusa smatra se bojom prosperiteta. Stavite pomorandže i limun na stolove u vašem domu kako biste privukli pozitivnu energiju.

  1. Nova Biljka za Novi Početak

U sektoru istoka, koji predstavlja zdravlje i porodične veze prema Feng Šui-u, postavite prelep novi zeleniš koji simbolizuje zdrav početak. Takođe, nekoliko cvetova može dodatno simbolizovati vaše dobro zdravlje u narednoj godini.

  1. Magično Zvonce za Dobre Vesti

Udobno se smestite u praznični ambijent uz zvuk zvona koje povremeno zazvoni. Ovo može biti ukras na jelki ili nešto drugo, ali ključno je da zvuk zvona simbolizuje dolazak pozitivnih vesti u vaš dom.

  1. Novi Početak s Novim Kalendarima

Neka vaš prostor zrači svežinom i novim početkom tako što ćete zameniti stare kalendare novim, odbacujući sve tragove prethodne godine.

  1. Finansijska Priprema u Novčaniku

Bez sumnje, važno je zakoračiti u Novu godinu s punim novčanikom, spremni na finansijske izazove i prilike koje budućnost nosi.

  1. Amajlija u Formi Žabe

Prema verovanju, figura žabe može privući novac u dom, naročito kada je postavljena blizu vrata.

  1. Hranjenje Ptica za Pozitivnu Energiju

U skladu s Feng Šui verovanjima, hranjenje ptica može doneti dobre vesti i pozitivnu energiju u vaš dom.

Preporučujemo