U nastavku pišemo o jednoj popularnoj temi u Srbiji, a to je Vojin Ćetković koji je svojevremeno bio u braku sa novinarkom i voditeljkom Natašom Milanović. Ono šot se nije znalo zašto je novinarka nakon razvoda od Ćetkovića spakovala kofere i otišla u inostranstvo. Ona se kako smo saznali preselila u Pariz, a dok je u Beograd dolazila s vremena na vreme da poseti rodbinu, kao i svoje drugarice Aleksandru Radović, Irinu Vukotić i Mariju Kilibardu, također, spekulisalo se da nije mogla da izdrži u Srbiji, pa je nakon kraha braka odmah otišla .

Devojkama se na slici, koja svedoči njenoj poseti srpskoj prestonici, pridružila i pevačica Aleksandra Radović a možemo samo da pretpostavimo koj sve ženskih tema su se njih četiri latile. Tema o bivšim partnerima jedna je od nezabilaznih među prijateljicama, a bile poznate javnosti ili ne, pa tako verujemo da se pomenuti četverac dotakao i Ćetkovića. Voditeljka i glumac Vojin su se venčali 2001 godine, ali njihov brak nije dugo trajao.

Također, pričalo se jedno vreme kako je razlog tome Sloboda Mićalović, ali nakon jedne Vujinove izjave steko se potpumo drugačiji utisak. On je u popularnoj TV emisiji svojevremeno rekao da nikada sebe nije mogao da vidi u inostranstvu, da svom kumu Nikoli Đuričku čestita na hrabrosti da ode u Ameriku sa porodicom, kao i da se on najverovatnije iz lenjosti i odsustva hrabrosti i drugih razloga, na taj korak nikada nije niti bi se odlučio. Dok sa druge strane Nataša je oduvek imala planove za život preko grane te se pretpostavlja da su različita mišljenja po tom pitanju zapravo bila njihov kamen spoticanja.

Preporučujemo