Jesi ima visinu prosečnog dvogodišnjaka i visoka je 90 cm manja od svog supruga Brajana (36). Jesi Leins iz Kalifornije ima 34 godine i visoka je 91 cm. U svojoj iskrenoj priči, otkriva koliko je za nju bilo zastrašujuće upoznavanje sa svojom svekrvom, naglašavajući da nije mogla da poveruje koliko je ta situacija šokirala majku svog partnera.

Ona se suočava s retkim stanjem koje pogađa samo jednu od milion osoba i mora da koristi invalidska kolica u svakodnevnom životu. Iako Jesi zna da će roditeljima njenog partnera možda trebati vremena da je prihvate, njegova mama Megi bila je još nesigurnija nego što je Jesi očekivala. “Kada sam je upoznala, mogu reći da je bila napeta”, priznaje Jesi i dodaje kako je njena svekrva upitala Brajana da li je siguran da želi biti sa nekim ko će “brisati zadnjicu do kraja života”. Nakon tog pitanja, Brajan i Jesi nisu razgovarali s Megi šest meseci. Megi je bila ubeđena da će Jesi biti potpuno zavisna od Brajana, kao i da će njen sin provesti ceo život brinući se o njoj. Ipak, Jesi je potpuno nezavisna – sposobna je samostalno se kretati, voziti i raditi. Sa Brajanom se upoznala putem društvenih mreža. Imali su svoj prvi sastanak 2018. godine, a nakon godinu dana započeli su zajednički život.

Vencali su se na plaži na Bahamima 2021. godine, ali Brajanova majka nije želela da prihvati tu činjenicu. Kada je saznala više o Jesinom životu, promenila je svoje mišljenje. “Neko će pristupiti Jesi i samo je pomaziti po glavi”, kaže Brajan, ističući da mnogi imaju predrasude zbog njenog stanja.

Preporučujemo