Nakon što je u medijima odjeknula vijest da se Darko Lazić nije pojavio na zakazanom nastupu u Švedskoj, još uvijek se ne zna gdje je on. Naime,pjevvač je misteriozno nestao i niko od njegovih kolega i saradnika ne zna šta se desilo s njim i iz kojeg razloga se odlučio na ovakav korak. Podsjećanja radi, nedavno su domaći mediji pisali kako ovog pjevača već unazad nekoliko mjeseci u inostranstvu čuva B.N.,žestoki momak iz bosanskog grada pod nazivom Banovići.


Naime, radi se o čovjeku koji je često povezivan s kriminalnim obra*unima i za to mu je suđeno svojevremeno, a prema njegovom svjedočenju, dva puta su pokušali da ga u*iju. On je sada non-stop uz Lazića kao njegov tijelohranitelj, što je potvrdio izvor prije dva mjeseca.

– Darko je često u dijaspori i u poslednje vreme stalno je s njim. Priča se da ga je angažovao Darkov menadžer, ali zašto, to niko ne zna. Mislim da nije u pitanju nikakva zaštita, u smislu da njemu preti opasnost i da je na neki način ugrožen, već je to verovatno iz nekih drugih razloga. Viđao sam ih nekoliko puta u prolazu. On je s Darkom na svakom nastupu i s njim ide svuda gde treba, čak ga i do hotela prati. Koliko znam, kad u Srbiji, on ne ide s njim – kaže sagovornik.Nekada je imao 142 kg: Darko Lazić stao na pijačnu vagu i pokazao koliko sada teži! | Ekskluziva.ba

On je tada izjavio da su dva puta pokušali da ga likvi*iraju, a da je razlog tog svega podjela ugostiteljskih objekata koje su čuvali. Podsjećanja radi, on je prije četiri godine čuvao i našeg poznatog pjevača Radišu Trajkovića Đanija, o čemu se i javno hvalio za jedan od portala, pristavši tako da ga oslovljavaju kao “žestokog momka”.

Preporučujemo