Najpoznatiji denser sa naše scene, Đole Đoganu sve je iznenaddio izjaviom kada je rekao da tjera svoju suprugu Vesnu da se skid, jer on obožava kada je Vesna provokativno obučena, te da ga posebno loži to što muškarci balave za njom. Ovaj popularni dens par sa naše javne scene je snimio spot za svoju novu pjesmu “Balkanija”, u suradnji sa momcima iz Njemačke, gdje su oni jako poznati, pa se tom prilikom Đoletova supruga Vesn pojavila u provokatiivnoj odjevnoj kombinaciji, pa su tako svi koji su se našli u tom momentu gledali u Vesnino zgodno tijelo.

Njen muž se za to vrijeme ponosio Vesninom ljepotom, a kada je upitan kako podnosi sve mušške poglede, koji skidaju njegovu mladu suprugu, on je imao neočekivan odgovor.

ĐOLE ĐOGANI PRIZNAO KAKVE FETIŠE IMA! Teram Vesnu da se skida, volim kada muškarci balave na nju!
– Ja uvek volim kada moja Vesna pokazuje telo i kada je zgodna. I volim kada je svi gledaju – i muškarci i žene. Kada zevaju u nju, znači da je poželjna, zgodna i lepa. I onda je i ona zadovoljna. Meni ne smeta kada je gledaju. Uvek sam uživao kada u nju gledaju i žele je. Ja znam da je Vesna samo moja i to je to. Nisam ljubomoran. Mi nemamo momente ljubomore. Uživam u njenoj lepoti i uživam kada drugi uživaju da je gledaju i žele. Svestan sam kakvu ženu imam pored sebe. Mislim da je privilegija imati ženu koju želi veliki procenat muške populacije – rekao je Đole bez zadrške, dok se njegova ljepša polovina Vesna samo slatko smiješkala.

Jedino što je Đole zamjerio Vesni jeste korekcija, koju je ona nedavno imala na licu, a radi se o hijaluronu i botoksu.

Preporučujemo