Nedavno otkriće pravog razloga raskida između Rade Manojlović i Harisa Berkovića uzdrmalo je javnost. Njihova veza bila je predmet obožavanja, s mnogo spekulacija o njihovom skorom venčanju. Međutim, umesto srećnog događaja, dogodio se neočekivan prekid.Javljalo se da je porodica Harisa Berkovića imala ključnu ulogu u raskidu, tvrdeći da nisu podržavali poznatu pevačicu. Takođe se spekulisalo o trećoj osobi koja je navodno ušla između njih. No, Rada Manojlović je odlučila prekinuti tišinu i otkriti pravu istinu, demantujući prethodne priče o porodičnim nesuglasicama i mešanju treće osobe. „Ova veza nije završila zbog neke treće osobe. Kada razmišljam o drugoj osobi, a već imam partnera, to za mene predstavlja varanje. Volim biti iskrena i odmah prekidam vezu kada osetim da nešto nije u redu. Muškarci obično teže miru, ali ja nisam takva. Mir mi nije privlačan“, izjavila je Rada Manojlović za časopis Star, jasno stavljajući do znanja da Haris i ona nisu varali jedno drugo.

Iako trenutno uživa u stabilnom odnosu s Milanom Stankovićem, pojavile su se glasine da je prekinula s njim zbog Momira Gajića, s kojim je imala tajnu romansu pre raskida s Milanom. Rada je, međutim, odlučno demantovala ove tvrdnje, otkrivajući da je Momira ostavila zbog ljubavi prema Harisu, ali da joj to nikada nije oprostio.Radin bivši dečko izneo je svoje mišljenje nakon raskida, tvrdeći da je Rada dokaz da veza s pevačicom nije poželjna. S druge strane, Rada Manojlović je izjavila da ju je sestra Momira Gajića nikada nije prihvatila, smatrajući je manje vrednom zbog toga što je pevačica iz ruralnog kraja.

„Nikada me nije cenila ni poštovala. Mislila je da im nisam dostojna, ja, obična folk pevačica sa sela. To je bila njena predrasuda. Ona je kraljica, neka joj je život blagosloven“, izjavila je Rada za domaće medije, osvrćući se na nesuglasice sa sestrom svog bivšeg partnera.

Preporučujemo