Jelena koristi svoju unutarnju snagu kao izvor motivacije i inata. Stoga je svoju pjesmu “Minuta” završila s dubokom zahvalnošću prema svima koji su je podržali. Upitana je li joj kreativni rad na zahtjevnim projektima pomogao prevladati izazove tijekom proteklih četiri godine, Jelena je odgovorila kako crpi snagu iz svojih brojnih životnih iskustava. Dalje je otkrila da je njezina balada “Ja” duboko prožeta njezinom osobnom pričom. Iskreno je priznala da je njezin život obilježen znatnom količinom boli, iako se, unatoč svojoj javnoj slici snažne žene, ne osjeća imunom na udarce koje joj život zadaje. Samo ona zna koliko je puta patila i kako je nosila teret tih iskušenja, dok javnost često interpretira njezine reakcije, kritike i izloženost pritiscima kao nešto što je uobičajeno i ne uzima u obzir njezina ljudska i ženska prava.

Rijetki je vide kao nježnu suprugu i majku, dok ju društvo često stavlja u kategoriju autsajderice. Život joj je donio mnoge udarce, kako u privatnom tako i u profesionalnom životu. No, Jelena je postala majstorica borbe za sebe i čuvanja svoje snage, što joj je postalo druga priroda. Iako bi voljela da njezin život nije obilježen tolikim stresom i bolima, duboko razumije da je to njezina sudbina. Unatoč svim tim izazovima, odlučila se suočiti s njima hrabro. Shvativši da ima samo jedan život, odbija biti žrtva. Kao majka svojim kćerima, želi im pokazati što znači biti snažna žena koja se bori za svoja uvjerenja, nikada ne odustaje i nikada ne prihvaća poraz.

Kad je društvo i ovaj grad udaraju, ona okreće drugi obraz i koristi svoje suze kao priliku da ih pretvori u dragulje koji nikada ne gube svoj sjaj. U intervjuu za “Story”, Karleuša je podijelila detalje o autobiografskim elementima svoje pjesme “Ja” i potaknula slušatelje da je pažljivo poslušaju.

Preporučujemo