I nakon tri dana od kako je u javnosti odjeknula vijest da su se Čeodmir Jovanović i njegova supruga Jelena pot*kli u svom stanu, Srbija ne prestaje da bruji o drami unutar njihove porodice.


Da li se on zaista potukao sa svojom suprugom jelenom, i ako nije, kao što oboje sad uporno tvrde, zašto je onda njegova tašta Gordana Savić zvala policiju, zašto je mijenjao izjavu… U razgovoru za domaće medije Jovanović je detalljno objasnio šta se zapravo dešavalo, ali i kako je u očaju je napravio pravi haos u policijskoj stanici. Udarao je glavom zid ćelije i skidao se g0.

 

– Otišao sam u banku da uplatim sinu novac, kad me zovu novinari I pitaju sve to. Znate kako sam potvrdio- jeste, naravno (ironičnim tonom). Popizdeo sam. Otišao sam u policijsku stanicu, zakucao se automobilom, polomio sam oba prednja točka, došao kod njih I oni kao: “Šta je”, pitao sam ih dokle će više. Poludeo sam. Sipali su mi piće I rekli da me niko nije tražio – kaže Jovanović I dodaje:

Nova.rs saznaje: Čedomir Jovanović pušten iz policijske stanice - N1

– Onda su došla druga dvojica da rade test na psihoaktivne supstance. Oni su došli da bih ja odbio. Uradio sam, nisu našli ništa. U tragovima bromazepam koji sam popio veče ranije pred spavanje. Rekao sam im da imam recept. Ej, popio sam pet miligrama bromazepama veče ranije. Imam diskus izmedju trećeg I četvrtog pršljena, povredio sam se u teretani pre mesec dana, rekao je za domaće medije.

Pošto su ga zadržali, i pored lijeka koji trenutno pije po preporuci svog liječnika, da ima recept, tada je skoro kaže “puko”.

– U ćeliji sam udarao glavom o zid. Raskrvavio sam glavu. Onda su zvali Hitnu pomoć I odvezli me na VMA. Skinuo sam se I go u policiji. Rekli skini pertle, ja se skinuo go, reko da ne bude da se obesim o nogavicu. Puko sam. Popizdeo sam – kaže Jovanović.

Čeda Jovanović zadržan u policiji, bio pozitivan na narko-testu
Pošto je pregledan na VMA, navodi da je otišao u restoran, gdje je već ranije dogovorio večeru sa svojim prijateljima, gdje se pojavila i njegova supruga. On je siguran da je u pitanju zavjera protiv njega.

– Juče 30 novinara ispred zgrade, zvone kod komšija. Čemu? Ništa se nije desilo – dodaje on.

Preporučujemo