Nikolina Pišek, pre godinu i po dana, neočekivano se suočila s gubitkom supruga Vidoja Ristovića, što je pokrenulo niz izazova u njenom životu. Komplikacije su nastale u odnosu s Vidojevim ocem, Vitorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof. On osporava voditeljki i njenoj ćerki pravo na imovinu njegovog sina, tvrdeći da je sve njegovo vlasništvo. Miša Grof ističe da je novac koji je uložen u vilu u Zagrebu, koju su Nikolina i njen suprug gradili, zapravo dao on. Ova situacija dovela je do sudske tužbe u Hrvatskoj, u kojoj se traži povrat navodnog duga od 900.000 evra.

Naša novinarska ekipa, koja je proteklog vikenda posetila glavni grad Hrvatske, razgovarala je s Nikolinom dok je slavila rođendan svoje ćerke Une u igraonici. Voditeljka je podelila da Una slavi rođendan s dvadesetsedmoro dece, roditeljima i njom, ističući da je atmosfera vesela. Takođe, podelila je da je situacija s Mišom Grofom ostala nepromenjena od pre godinu i po dana, dok su sudski procesi u Hrvatskoj brži nego u Srbiji.

Nikolina je govorila o svom životu u Zagrebu, naglašavajući da je srećna zbog nekih stvari koje je postigla i razvila. Kada su je pitali o situaciji s Mišom Grofom i sudskim procesima, istakla je da je mentalno jača, iako se pravno nije mnogo promenila. Govorila je o malicioznim tendencijama koje vidi kao pokušaj destabilizacije njenog života.

Tema razgovora prešla je na vilu koju su Nikolina i Vidoje gradili. Pišekova je potvrdila da je vila njen vlasnički posed i da će novinici dobiti pozivnicu za useljenje. Ipak, istakla je da samo sud može konačno rešiti pitanje vlasništva, ali trenutno je situacija opstruirana. Što se tiče prodaje, Nikolina je objasnila da je stopirana, jer je životne okolnosti naterale na takvu odluku.

Razgovarali su i o podršci koju je dobila s javne scene nakon Vidojeve smrti. Nikolina je zahvalila ljudima, posebno Jeleni Karleuši i Ani Nikolić, koje su joj pružile kontakte advokata. Dotakla se i izdaje od strane ljudi u svom okruženju tokom teškog perioda. Na pitanje o emotivnom stanju, Nikolina je istakla da trenutno ne razmišlja o ljubavi i da se bori sama bez psihološke pomoći, usredsređena na dobrobit svoje ćerke.

Preporučujemo