Ova poznata glumica je na konferenciji za novinare povodom fiilma “Komedija na tri sprata” rekla kako se raduje što ima priliku da glumi sa Jovanovićem, Sekom Sablić i Bodom Ninković. Priča prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade, a jednu od porodica čine Vesna Trivalić, Gagi Jovanović, Pavle Mensur i pas. Ovo je ujedno bilo prvo zajedničko pojavljivanje Vesne i Gagija u istom kadru poslije 25 godina.VESNA TRIVALIĆ ŽIVI U DUBAJIU I KRIJE SVOJ PRIVATNI ŽIVOT: Posvetila se sinu i mužu! Udata

– Da. Poslednji put smo radili dečju seriju “Metla bez drške”, više ni ne brojim godine. Jako je zabavno biti sa njim, kako i sada imam tu dečju radost, namučila sam ga mnogo. Boda kolega sa klase, tu je i Mićko, sa Sekom se borim decenijama. Pretvorim se iz partnera u tu ulogu i mnogo sam se smejala, nije uvek bio srećan, izvinjavala sam mu se – otkrila je Vesna koja se posebno zabavila tokom snimanja scena poplave.

– Kako nam je bilo lepo. Nisam imala prilike ovo do sada da kažem, ali neviđeno sam se ložila. U punom sjaju sam doživela tu scenu i ponovo bih to snimala – rekla je Vesna, te je dodala:U DRUGOJ SEZONI POPULARNE SERIJE: Vesna Trivalić će igrati najkontroverzniju ženu 20. vijeka - Express

– Svaka nova uloga je neki početak. Posle nekoliko strana sam osetila duboku pripadnost prema priči. Umetnost treba da poboljša ljude, da ih podseti na nešto što su zaboravili, da ih nauči ako nisu imali prilike da nauče. Meni je pomogla, da se poboljšam. Zagrebaćemo nešto što je ljudska lepota, da publika iz bioskopa izađe nasmejana i dirnuta. Kroz snimanje imam osećaj da sam štelovala svoju dušu.

U DRUGOJ SEZONI POPULARNE SERIJE: Vesna Trivalić će igrati najkontroverzniju ženu 20. vijeka - Express

Iako je populara Seka Sablić u fimlu jako čangrizava komšinica, a i sama je rekla da je i privatno takva, Vesna bi nju izabrala za prvog stanara do sebe.

– Reći će sad: “Ah ti samo nešto…”, Seka Sabljić – zaključila je kroz smijeh.

Preporučujemo