Selena Gomez i Justin Bieber su započeli svoju vezu kao tinejdžeri i brzo postali najljepši mladi par na svijetu. Njihova osmogodišnja veza, koja je počela 2010. godine, privukla je pažnju medija i paparazza. Njihovi menadžeri su smatrali korisnim da se njih dvoje bolje upoznaju radi financijske dobiti.

Selena je prvo upoznala Justina kao dobrog mladića, a njihovo prijateljstvo se brzo pretvorilo u romantičnu vezu. Nakon braka 2011. godine, njihova veza je bila intenzivna i puna ljubavi. Unatoč tri raskida, uvijek su se vraćali jedno drugome. Međutim, njihovi bliski ljudi nisu podržavali njihovu vezu jer su smatrali da je štetna za oboje.

Nakon niza prekida i pomirenja, konačno su se rastali 2018. godine. Selena je istaknula da su te borbe bile korisno iskustvo u njezinom životu. Nakon raskida, Justin je brzo započeo vezu s Hailey Baldwin i ubrzo su se vjenčali. Odlučili su prakticirati celibat prije braka i smatraju to mudrom odlukom.

Selena se suočavala s osobnim problemima, uključujući bipolarni poremećaj i lupus, što je dovelo do njezine hospitalizacije i transplantacije bubrega. Tek 2020. godine je dijagnosticirana, što joj je pomoglo da razumije svoje izazove i postane svjesnija. Odlučila je da trenutno neće nastaviti novu vezu.

U međuvremenu, Justin i Hailey uživaju u braku i ističu kako su naučili važne lekcije o strpljenju, povjerenju i ljubaznosti. Njihova veza je sada puna sreće i rasta. Selena Gomez se suočava sa svojim izazovima i traži osobni napredak nakon dijagnoze bipolarnog poremećaja, dok Justin i Hailey Bieber uživaju u svom sretnom braku.

Preporučujemo