Kaliopi je bila spremna da sinoć započne svoj koncert u impresivnoj MTS dvorani, no nažalost, koncert se pretvorio u tragični događaj te je morao biti otkazan.Nažalost, neposredno prije samog početka izvedbe, u publici se desila strašna nesreća – gospođi iz publike pozlilo je, a nažalost, preminula je. Nakon ovog potresnog incidenta, Kaliopi je osjetila potrebu da se obrati javnosti kako bi izrazila svoju duboku tugu i šok zbog ovog nemilog događaja, koji je zauvijek ostavio trag u njezinoj karijeri.

  • Obracam vam se u ime svih nas koji smo sinoć bili svjedoci tužnog i tragičnog događaja. Sinoćnja tragedija predstavlja najtužniji trenutak u mojoj dugoj glazbenoj karijeri. Ovaj neočekivani šok snažno nas je potresao. Unatoč tomu što koncert još nije počeo, bili smo u iščekivanju da dvorana bude ispunjena s ljubiteljima glazbe, spremni da zajedno proslavimo život. Među onima koji su se okupili bila je i gospođa koja je nažalost preminula. Brzo sam sišla u publiku i shvatila ozbiljnost situacije – izjavila je Kaliopi, jasno izražavajući svoju suosjećanje prema obitelji preminule.
  • Publika koja se okupila sinoć bila je iznimno suosjećajna, svi su se zajedno molili za čudo, no nažalost, to se nije ostvarilo. Jedan ljudski život neprocjenjivo je vrijedan, a za nas, umjetnike, nije postojala nikakva dilema – odgodićemo koncert. Novi datum će biti objavljen uskoro. Želim, u ime svojeg tima i sebe, izraziti duboko saučešće obitelji preminule gospođe. Njezina prisutnost u publici povezivala ju je s mojim obožavateljima, a istovremeno sam se brinula i za njezinu kćerku, dok ostatak obitelji nije stigao na mjesto događaja. Ponosna sam na našu publiku i ljude koji su sinoć bili prisutni u dvorani. Kada smo zamolili da prostor bude napušten radi potrebne medicinske intervencije, svi su to učinili odmah. Gospođa je bila majka moje obožavateljice, a njezin identitet nije važan. U trenucima tako strašnog gubitka, glazba i zabava su posve nebitni, a bila je naša moralna i ljudska dužnost izraziti poštovanje prema obitelji preminule. Nadam se da se ovakav tužan događaj više nikada neće ponoviti – naglasila je Kaliopi u ekskluzivnom intervjuu za emisiju “Premijera-Vikend Specijal.”

Kaliopi je također izrazila svoje duboko saosjećanje prema obitelji preminule gospođe te prema svim ljudima prisutnima u dvorani koja je postala svjedok tragičnog događaja. Ovaj događaj podsjeća nas na važnost ljubavi, suosjećanja i obitelji te postavlja prioritete u pravom svjetlu.

Preporučujemo