U današnjem članku donosimo vam zanimljivosti sa svadbe mlade iz Čačka, vijest zapalila društvene mreže i uzrokovala sukobe mišljenja u komentarima!

Iako pažljivo biramo poklone za mladence kada su u pitanju svadbe, uzimajući u obzir da je to za njih jedan od najvažnijih dana u životu nekad nije sigurno šta bi bio najbolji poklon i nekada nismo sposobni to procjeniti.

Razumijevanje je očekivano i od strane mladenaca ali ni ono se ne može baš uvijek pronaći, na tu temu prenosimo ispovjest mlade iz Čačka koja nije bila impresionirana svojim poklonom a na društvenim mrežama se odlučila oglasiti nakon samog vjenčanja.

Jovana i njen suprug odlučili su se vjenčati prije par godina u Čačku, za goste su imali jedan zahtjev a to je da pokloni budu u vidu koverti sa novcem.

“Juče smo pravili svadbu u Čačku, odakle je moj muž. Moram ovo da vam ispričam! Znači, kad su me svi gosti pitali šta hoću za poklon, rekla sam da hoću novac. Moj dečko i ja smo se složili da to želimo.Naravno da smo oboje očekivali koverte, jer kad kažeš novac, valjda to znači da treba da dobiješ koverte. Međutim, svi su se gosti našli pametni. Ja sam pošteno svakom nosila pare ili poklon, ali poklon plus pare, a oni su mene zavrnuli.Prvo, niko nije doneo pare osim roditelja, kumova i braće. Ovo ostalo – sve katastrofa. Dobila sam komplet činija kao da zovem na useljenje, a ne na svadbu! Kao da me nisu pitali šta želim. Dobila sam sliku koja je odvratna, Ok, može da se proda, ali neću time da se bavim! Što mi nisu dali pare ti bajni rođaci da lepo sama sebi kupim sliku koja mi treba. Navodno je njena vrednost 300 evra, pa čekaj… da ste me pitali šta da mi kupite za 300 evra, pa rekla bih da želim sto i stolice, jer sedim na raspalim!” – napisala je mlada na društvenim mrežama.

Preporučujemo