Bivši suprug Alke Vuice uvijek je bio uz nju i sina Ariana te je zabilježio taj poseban trenutak fotografijom koju je kantautorica kasnije podijelila na svom Instagram profilu. Uz tu sliku, Alka je dodala duboku poruku koja je izrazila njenu filozofiju o ljubavi i roditeljstvu. Njene riječi odjeknule su s posebnim značajem: “Ljubav je trajna sila koja bi trebala neprestano plamtjeti u srcima onih koji su donijeli novi život. Za roditelje je od suštinskog značaja pružiti svojim potomcima obilje ljubavi i brige dok započinju svoje putovanje u ovom svijetu.”

Mediji su bili oduševljeni Alkinim dubokim razmišljanjima, čak i popratnom fotografijom koja je osvijetlila njenog bivšeg partnera, koji je u posljednje vrijeme rijetko viđen u javnosti. Ova situacija je izazvala znatan interes i privukla značajnu pažnju javnosti.Vuk Vidor, umjetnik sa srpskim korijenima, veći dio svoje profesionalne karijere posvetio je radu u Francuskoj. Prema onome što je Alka otkrila, upravo je ta razdvojenost zbog profesionalnih obveza dovela do njihovog konačnog rastanka.

“On i ja nismo uspjeli održati našu vezu zbog naše mladosti i stalnog fizičkog razdvajanja. Ja sam boravila u ratom pogođenoj Hrvatskoj, dok je on bio u Parizu. No, održavamo izvanrednu vezu. Osjećam duboku ljubav prema njemu i vjerujem u njegovu ljubav prema meni, jer je on otac našeg djeteta,” otkrila je Alka.Ova hrvatska pjevačica, gostujući u emisiji Ognjena Amidžića, podijelila je svoja iskustva o tome kako su je dosadašnji partneri iznevjerili. No, bivši suprug Alke Vuice će uvijek zauzimati posebno mjesto u njenom srcu, zajedno s nekoliko odabranih pojedinaca kojima je posvetila svoje pjesme kao znak naklonosti. Jedna od tih važnih osoba je Momčilo Bajagić, poznat kao Bajaga.

“Tijekom naših mladih dana, komponirali smo pjesme jedno za drugo, što je rezultiralo kolekcijom pjesama koja je postala iznimno popularna. Nepristojno je od mene otkrivati konkretno koje osobe stoje iza svake pjesme, ali mogu otkriti sadržaj pjesama koje sam osobno napisala za Bajagu. Unatoč tome što sam napisala mnogo pjesama, posebno značajna je ona koja je proizašla iz naše zajedničke ljubavi, nazvana ‘Gdje Dunav ljubi nebo’,” otkrila je Alka. Njeni odnosi s poznatim muškarcima često su izazivali brojne skandale i intrigirali javnost.

Preporučujemo