Sinoć je u Štark Areni održan spektakularan inicijalni koncert serije od tri nastupa Aleksandre Prijović. Ovaj koncert je najavljen prije devet mjeseci, a tada ni sama Aleksandra nije mogla zamisliti koliko će njezini obožavatelji pokazati strastveni interes za ovaj događaj. Prema brojnim objavama na društvenim mrežama, pripreme za nastup jedne od najtraženijih pjevačica u glazbenoj industriji su prošle savršeno.

Na početku svoje turneje “Od istoka do zapada”, Aleksandra je otvorila koncert istoimenom pjesmom. Pjevačica je bila vidno dirnuta dok se obraćala publici, a tijekom emotivnog govora nisu izostale ni suze. Sjećam se kada sam prvi put posjetila Beograd, pogled na Arenu me inspirirao da svojoj majci kažem: “Zamisli da jednog dana ovdje mogu održati koncert.” Tada se činilo kao nedostižan san, no uz nepokolebljivu podršku i ohrabrenje mojih vjernih obožavatelja, uspjela sam pretvoriti nemoguće u stvarnost. Mama, znam da si sada sigurno emotivna. U posljednje vrijeme sam postala otvorenija s emocijama i čak sam plakala tijekom nastupa. Večeras neće biti iznimka, i nadam se da ćemo moći zajedno dijeliti te emocije.

Aleksandra je zablistala u živopisnoj žutoj haljini, opremljena nizom pažljivo pripremljenih kostima za ovu posebnu priliku. Video koji je osvanuo na društvenim mrežama prikazuje pozornicu u obliku slova A, što simbolizira početno slovo imena izvođačice Aleksandre Prijović, ali i ime njezinog sina Aleksandra. Kako je ranije najavila, njezin sin će se pridružiti na pozornici tijekom showa.

Koncert je dodatno obogatio prisustvo nekoliko uglednih ličnosti, među kojima su se istaknule Ceca Ražnatović, te Borka, majka Aleksandre Prijović. Također su bili prisutni Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Dijana Đoković, Marija Šerifović, Suzana Jovanović, Đani, reper Nući i mnogi drugi. Borka je s nježnošću obratila svojoj kćerki Aleksandri: “Draga moja, ti si tamo gdje ti je mjesto – među zvijezdama!”Podsjećamo da je Aleksandra dogovorila seriju koncerata u beogradskoj Areni tijekom tri uzastopne večeri, postavši tako prva srpska pjevačica koja je ostvarila ovaj podvig u ovoj dvorani. Također, predviđa se da će Aleksandra ući u povijest postavši prva učesnica “Zvezda Granda” koja je svojim nastupima oduševila najveću dvoranu na Balkanu.

Iako je nakon tri koncerta zaradila znatan iznos, procjenjuje se da je zarađenih milijun eura samo vrhunac ledenog brijega. Unatoč tome, ove godine neće biti najplaćenija izvođačica jer će Dino Merlin održati četiri koncerta. Rekord po broju održanih koncerata i zaradi u “Štark Areni” i dalje drži Zdravko Čolić, koji je 2019. godine održao čak šest nastupa u ovoj najvećoj dvorani u Srbiji, zarađujući ukupno 1.800.000 eura.

Preporučujemo